Πάνος Νάτσης: Συντετριμμένοι οι ηθοποιοί μιλούν τον θάνατό του  - «Ραγίζουν» καρδιές τα λόγια τους!
Media

Πάνος Νάτσης: Συντετριμμένοι οι ηθοποιοί μιλούν τον θάνατό του - «Ραγίζουν» καρδιές τα λόγια τους!

Βαρύ πένθος στον καλλιτεχνικό χώρο από τον «χαμό» του Πάνο Νάτση. Συγκλονισμένοι είναι οι συνάδερφοι και φίλοι του.

Ο ηθοποιός έχασε τη ζωή του τα ξημερώματα όταν η μηχανή που οδηγούσε συγκρούστηκε με φορτηγό. Ο ηθοποιός επέστρεφε από το πάρτι της συναδέλφου του Αλεξάνδρας Ταβουλάρη. Ήταν το τελευταίο πάρτι της ζωής του.

Ο 31χρονος ηθοποιός είχε περάσει από το πάρτι γενεθλίων της συναδέλφου του Αλεξάνδρας Ταβουλάρη, και στις 6:45 διέσχιζε τα στενά του Μεταξουργείου όταν υπό άγνωστες συνθήκες η μηχανή που οδηγούσε συγκρούστηκε με ένα φορτηγό.

Ο Πάνος Νάτσης πέφτει στην αριστερή πλευρά του φορτηγού, τραυματίζεται σοβαρά και εντοπίζεται νεκρός στο πεζοδρόμιο.

Συνάδελφοί του ηθοποιοί μιλούν για εκείνον και ραγίζουν καρδιές.

«Είναι τόσο γλυκό το παιδί που χάθηκε. Τόσο σπουδαίος ηθοποιός που πραγματικά θρηνούμε όλοι αυτή τη στιγμή. Πάρα πολύ δύσκολο να παιχτεί τώρα αυτό το σήριαλ και να λείπει ο πρωταγωνιστής του από τη ζωή», είπε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Πρώην συνεργάτες και φίλοι του κάνουν λόγο για έναν καλό οδηγό, που αγαπούσε τη μηχανή του.

«Ένας άνθρωπος μες το χαμόγελο, ενθουσιώδης, πολύ πειθαρχημένος σαν ηθοποιός και πολύ συγκρατημένος σαν άνθρωπος. Δε ξέρω εάν χαρακτηρίζεται αυτό που λέμε «αγάπη» για τη μηχανή. Περισσότερο τη χρησιμοποιούσε για να μπορεί να προλαβαίνει τις τόσες δουλειές που είχε, γιατί ήταν πολύ ανερχόμενος. Δεν ήταν ένα παιδί που σου έδινε την αίσθηση ότι κάνει τρέλες με τη μηχανή», είπε ο Στράτος Τζώρτζογλου.

«Την αγαπούσε πολύ… τις μηχανές, τη μηχανή του…Πάρα πολύ καλό παιδί, πολύ ταλαντούχο», είπε η Δανάη Λουκάκη.

Συντετριμμένη και η πρώην συνεργάτιδα και φίλη του, Ευαγγελία Μουμούρη, με την οποία μιλούσε συχνά και της έλεγε τα όνειρά του: «Έφυγε» έτσι… πήρε μια μηχανή και «έφυγε»…», είπε συντετριμμένη. Και πρόσθεσε: «Τι να σας πω… για την ψυχή του, το φως του, το χαμόγελό του, την ορμή του… Αυτό σκέφτομαι, ότι πήρε μια μηχανή και «έφυγε»…».

Διαβάστε επίσης

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved