Showbiz

Πάνος Νάτσης: Η κοπέλα του αναγνώρισε τη σορό του! Οι τοξικολογικές εξετάσεις κι ο ακαριαίος θάνατος

Gossip-tv Team

Σύμφωνα με τα όσα συνεχώς βλέπουν τα φώτα της δημοσιότητας μετά από έρευνες της Αστυνομίας και της Τροχαίας, ο θάνατος του Πάνου Νάτση ήταν ακαριαίος! 

Ήταν γύρω στις 06,45 το πρωί όταν κόπηκε το νήμα της ζωής του αγαπημένου ηθοποιού σε μία από τις πιο κεντρικές οδούς του Μεταξουργείου.

Η είδηση έκανε τον γύρο του διαδικτύου μέσα σε ελάχιστο χρόνο μιας και ο Πάνος Νάτσης ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στον καλλιτεχνικό χώρο.

Αμέσως μετά τη σύγκρουση της μηχανής του 31χρονου ηθοποιού με το φορτηγό, συνελήφθη ο οδηγός του φορτηγού και υπεβλήθη σε τοξικολογικές εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί αν οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ. Το πρώτο τεστ πάντως έδειξε ότι δεν είχε καταναλώσει αλκοόλ.

Όσο για τον Πάνο Νάτση, ακόμα δεν είναι σίγουρο ότι την ώρα του ατυχήματος φορούσε το κράνος του το οποίο βρέθηκε πεταμένο λίγα μέτρα μακριά από το σημείο της σύγκρουσης.

Εκείνο που πραγματικά ραγίζει καρδιές είναι το γεγονός ότι η σύντροφός του Διονυσία κλήθηκε να αναγνωρίσει το πτώμα καθώς η μητέρα του δεν ήταν σε κατάσταση να περάσει από μία τόσο δύσκολη διαδικασία ενώ ο πατέρας του έχει φύγει από τη ζωή.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved