Μάνεσης-Μαυραγάνη: Αυτό είναι το υπέροχο σπίτι τους (photos)
Showbiz

Μάνεσης-Μαυραγάνη: Αυτό είναι το υπέροχο σπίτι τους (photos)

Μπορεί ο Νίκος Μάνεσης και η Φαίη Μαυραγάνη να κρατούν τη ζωή τους και την οικογένειά τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, όμως μερικές φορές μας δίνουν μία ιδέα για το πόσο όμορφη μπορεί να είναι. 

Το ζευγάρι που είναι παραπάνω από 20 χρόνια, πορεύεται μαζί όλο αυτόν τον καιρό στη ζωή έχοντας αποκτήσει δύο υπέροχα παιδιά.

Η οικογένεια Μάνεση ζει σε μία υπέροχη κατοικία, όπου έχει προσέξει ιδιαίτερα τη διακόσμηση των περισσότερων χώρων του, ειδικά των κοινόχρηστων όπως είναι το σαλόνι ή η τραπεζαρία.

Η διακόσμηση είναι minimal με απαλά χρώματα του λευκού και του γκρι με την οικοδέσποινα του σπιτιού να δείχνει ιδιαίτερη αδυναμία στα καρό ντεσέν.

Μάλιστα, έχει ρίξει κάποιες αγαπημένες της πινελιές στο σπίτι με καρό μαξιλάρια.

Μία υπέροχη κόκκινη μπερζέρα σε σκωτσέζικο καρό είναι η αγαπημένη γωνιά της Φαίης Μαυραγάνη και αυτό γιατί συχνά επιλέγει να φωτογραφηθεί εκεί.

Τα λευκά έπιπλα σε μίνιμαλ γραμμές κυριαρχούν στους περισσότερους χώρους του σπιτιού. Ένα από τα πιο ξεχωριστά σημεία του σπιτιού είναι η τεράστια βιβλιοθήκη σε ξύλο που δεσπόζει σε κεντρικό σημείο του σπιτιού.

Επίσης, σε ό,τι αφορά τις κουρτίνες, είναι και αυτές σε παλ χρώματα, όπως θα δείτε και στις παρακάτω φωτογραφίες από διάφορες γωνιές του σπιτιού:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved