Κουρεντή: Ο ξαφνικός θάνατος του συντρόφου της, η νευρική ανορεξία και το φλερτ με τον Κατσαούνη
Showbiz

Κουρεντή: Ο ξαφνικός θάνατος του συντρόφου της, η νευρική ανορεξία και το φλερτ με τον Κατσαούνη

Η Μυριέλλα Κουρεντή έχει απασχολήσει το τελευταίο διάστημα τα φώτα της δημοσιότητας καθώς συμμετέχει στο ριάλιτι επιβίωσης.

Η Μυριέλλα Κουρεντή έχει τραβήξει τα φώτα της δημοσιότητας πάνω της καθώς το φλερτ που είχε με τον Γιώργο Κατσαούνη στο Survivor προκάλεσαν ποικίλες αντιδράσεις αλλά και σχόλια.

Όμως ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή…

Η ηθοποιός σε νεαρή ηλικία αποφάσισε πως ήθελε να ασχοληθεί με τον χώρο της υποκριτικής. Έτσι με πολύ πείσμα η Μυριέλλα αποφοίτησε από την δραματική σχολή, ενώ έχει ασχοληθεί με το κλασσικό μπαλέτο με το σύστημα Royal Academy of Dancing και για 12 έτη έκανε Πρωταθλητισμό στη Συγχρονισμένη Κολύμβηση.

Η ηθοποιός συστήθηκε στο κοινό μέσα από τον ρόλο της «Νίνας» στην σειρά του Alpha, «Γ4» υπό την επιμέλεια του Λάκη Λαζόπουλου, όμως γνωστή στο κοινό έγινε μέσα από την σειρά του Mega, «Κλεμμένα Όνειρα».

Τώρα την απολαμβάνουμε μέσα από την συμμετοχή της στο ριάλιτι επιβίωσης, Survivor.

Ο ξαφνικός θάνατος του συντρόφου της

Η Μυριέλλα Κουρεντή σε παλαιότερη συνέντευξη της είχε αποκαλύψει μία αρκετά δύσκολη στιγμή που βίωσε. Αυτό δεν ήταν άλλο από τον αιφνίδιο θάνατο του συντρόφου της.

Κατά τη διάρκεια δηλώσεων της στο «Πρωινό» είχε ερωτηθεί για το τατουάζ με το γράμμα «Π» που έχει στο χέρι της.

«Είναι η αδερφή μου, η Πηνελόπη, είναι η αγαπημένη μου ταινία του Aronofsky και είναι ένας άνθρωπος που έχω χάσει, ο Πέτρος», είχε και εξηγήσει.

Ενώ στη συνέχεια με δάκρυα στα μάτια είχε δηλώσει: «Ήταν το αγόρι μου, ήμασταν μαζί επτά χρόνια. Το 2010 τον έχασα, ήταν απρόβλεπτο, δεν το περιμέναμε. Ήταν πολύ νέος, “έφυγε” πολύ νωρίς, δεν μπορώ να σου πω τι έγινε, δεν ήταν θέμα υγείας, ήταν ξαφνικό. Δεν πίστευα ποτέ στη ζωή μου ότι θα νιώσω το συναίσθημα του να θέλω να πεθάνω. Δεν είχα σκεφτεί να αυτοκτονήσω, απλά, ένιωσα ότι δεν ήθελα να ξυπνήσω το πρωί. Ήθελα να κοιμάμαι όλη μέρα! Κατάπληξη λέγεται αυτό, ζήτησα τη βοήθεια ειδικού».

Η νευρική ανορεξία

Η ηθοποιός, σε ηλικία 14 ετών αντιμετώπισε ακόμη μία δυσκολία, αυτή της νευρικής ανορεξίας. Η ίδια κατάφερε να το ξεπεράσει με τη βοήθεια των γονιών της.

Σχετικά με το θέμα αυτό, η Μυριέλλα είχε δηλώσει σε συνέντευξη της:«Έχω περάσει νευρική ανορεξία στην εφηβεία. Ήμουν 14 ετών. Ευτυχώς δεν το άφησα να προχωρήσει. Είχα φθάσει να ζυγίζω αρκετά λιγότερο από όσο αναλογούσε στο ύψος μου. Το ξεπέρασα γρήγορα. Μίλησα με τους γονείς μου και το αντιμετωπίσαμε».

Το φλερτ με τον Κατσαούνη

Από την στιγμή που ξεκίνησε το Survivor η Μυριέλλα Κουρεντή και ο Γιώργος Κατσαούνης είχαν έρθει αρκετά κοντά και γρήγορα δημιουργήθηκε ένα έντονο φλερτ, το οποίο σχολιάστηκε αρκετά από τους συμπαίκτες τους.

Η ηθοποιός μπήκε στο στόχαστρο, με τους παίκτες της ομάδας της, να την κατηγορούν πως έχει έρθει πολύ κοντά με τον παίκτη της αντίπαλης ομάδας, κάτι που την επηρεάζει και πουπροκαλεί προβλήματα.

Οι δυο τους αδιαφορώντας για τα όσα έλεγαν οι υπόλοιποι έζησαν ένα έντονο πάθος, το οποίο τελείωσε άδοξα.

Η συμπεριφορά του Γιώργου με την προσπάθεια του να την επηρεάσει στην ψηφοφορία αλλά και από κουβέντες που άκουγε από τους Μαχητές αποφάσισε να δώσει ένα τέλος στη… σχέση αυτή.

Σε ένα από τα συμβούλια είδαμε την ηθοποιό να ζητάει συγνώμη από την ομάδα της λέγοντας: «Ενώ είχα πει ότι θα το σταματήσω, μετά υπέκυπτα στα συναισθήματα μου και στην ανάγκη μου να δίνω ευκαιρίες στους ανθρώπους και το συνέχισα. Μετά από τα τελευταία γεγονότα έχω να πω ότι λυπάμαι πολύ».

Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα ήρθε η αντίδραση του Γιώργου υποστήριζοντας πως η ηθοποιός τον εκμεταλλεύτηκε και πως ποτέ δεν είχε συναισθήματα για εκείνον.

«Η Μυριέλλα δεν τρέφει κανένα συναίσθημα… Με εκμεταλλεύεται», είπε ενώ ανέφερε σε κάποια πράγματα που είχε γράψει εκείνη στο γράμμα.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved