Παναγιωτόπουλος: Η νέα επαγγελματική κατεύθυνση και η έξοδος με την σύζυγό του πριν το δικαστήριο
Showbiz

Παναγιωτόπουλος: Η νέα επαγγελματική κατεύθυνση και η έξοδος με την σύζυγό του πριν το δικαστήριο

Το Πρωινό: Η έξοδος του Στάθη Παναγιωτόπουλου με την σύζυγό του λίγα 24ωρα πριν το δικαστήριο και η νέα επαγγελματική κατεύθυνση.

Σύμφωνα με την εκπομπή Το Πρωινό και το ρεπορτάζ της Κέλλυς Χεινοπώρου ο Στάθης Παναγιωτόπουλος είναι αισιόδοξος για την πορεία της υπόθεσης για την οποία θα βρεθεί στο δικαστήριο ενώ σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες έχει την απόλυτη στήριξη από την οικογένειά του.

Παράλληλα η δημοσιογράφος αποκάλυψε πως όλο αυτό το διάστημα ο Στάθης Παναγιωτόπουλος ψάχνει για δουλειά.

Όπως είναι ήδη γνωστό την ερχόμενη Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου θα βρεθεί στο εδώλιο του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης με την κατηγορία της παράνομης διοχέτευσης – διακίνησης μέσω διαδικτύου ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων, που αφορούν την ερωτική ζωή.

Στη συνέχεια όμως το πλημμελειοδικείο θα πρέπει να ορίσει σύμφωνα με αυτούς τους όρους νέα ημερομηνία για την εκδίκαση της υπόθεσης, αυτή τη φορά σε κακουργιοδικείο.

Σύμφωνα με το οικείο περιβάλλον του, το τελευταίο καιρό ο Στάθης Παναγιωτόπουλος έχει απομονωθεί, έχει σταματήσει τελείως τις δημόσιες εμφανίσεις, βγαίνει από το σπίτι μόνο για κοντινές αποστάσεις ή για να πάει βόλτα τον σκύλο και δεν σηκώνει το τηλέφωνό του.

Διαβάστε επίσης

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved