Το Πρωινό: Η Έλενα Κρεμλίδου ξέσπασε σε λυγμούς στον «αέρα»  – Η στήριξη της Σκορδά!
Showbiz

Το Πρωινό: Η Έλενα Κρεμλίδου ξέσπασε σε λυγμούς στον «αέρα» – Η στήριξη της Σκορδά!

Φορτισμένο το κλίμα στην εκπομπή Το Πρωινό. Στο πλατό βρέθηκε καλεσμένη η Έλενα Κρεμλίδου, η οποία με δάκρυα στα μάτια μίλησε για τη διαρροή προσωπικών της στιγμών στο διαδίκτυο, ενώ λύγισε ακόμη περισσότερο όταν αναφέρθηκε στην αντίδραση των γονιών της.

Ήταν τόσο έντονες οι στιγμές που η Φαίη Σκορδά βλέποντας την πρώην παίκτρια του Survivor να κλαίει με λυγμούς πήγε στο πλευρό της, θέλοντας να την στηρίξει.

«Είμαι πολύ πιο συγκροτημένη και δυνατή. Για αυτό μιλάω τώρα. Ο μπαμπάς μου νομίζω θα το μάθει σήμερα. Πρώτη φορά το ακούει τώρα. Η μητέρα μου το ξέρει, είναι πάντα μαζί μου. Και μάλιστα χθες που το συζητήσαμε με ρώτησε μήπως σήμερα που θα το βγάλω, θα το δει περισσότερος κόσμος. Λέω “μαμά το ξέρω και δε με ενδιαφέρει αν θα το δούνε περισσότεροι”.

Ήδη κυκλοφορεί. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι ότι μέσα από την ιστορία μου να μη ντρέπονται οι κοπέλες επειδή εμπιστεύτηκαν κάποιον, είναι σέξι, ή θέλουν να νιώθουν καλά με το σώμα τους. Δεν υπάρχει καμία ντροπή. Ντροπή σε αυτόν που βγάζει το βίντεο και σε αυτούς που το βλέπουν. Θα τον δω απόψε τον μπαμπά μου, που πάω Θεσσαλονίκη. Έχω δουλέψει πολύ με τον εαυτό μου. Δεν έχω κάτι να ντραπώ.

Οι γονείς μου γνωρίζουν πως κάνω σεξ. Να ντραπώ γιατί; Γιατί επέλεξα το σεξ που κάνω να έχει σχέση με φωτογραφίσεις, βίντεο κλπ; Είναι δικές μου επιλογές. Δεν έχω κάτι να ντραπώ. Ο μπαμπάς μου νομίζω είναι πολύ περήφανος αυτή τη στιγμή που με βλέπει. Κι ας είναι ένα ταμπού θέμα. Είναι ένας κλασικός Έλληνας μπαμπάς. Δεν ήξερε τι πέρασα. Δε φταίει αυτός. Τον αγαπάω όσο τίποτα άλλο, αλλά είναι δύσκολο για ένα κορίτσι να μιλήσει τόσο ανοιχτά με τον μπαμπά της», είπε με δάκρυα στα μάτια.

Δες το σχετικό απόσπασμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved