Συνεργασία-έκπληξη για τον Κωνσταντίνο Παντελίδη: Ποιος αναλαμβάνει ως παραγωγός-μάνατζέρ του
Showbiz

Συνεργασία-έκπληξη για τον Κωνσταντίνο Παντελίδη: Ποιος αναλαμβάνει ως παραγωγός-μάνατζέρ του

Μία συνεργασία-σταθμός, για την μουσική του καριέρα αλλά και τη ζωή του γενικότερα, ξεκίνησε πριν από λίγες μέρες, για τον Κωνσταντίνο Παντελίδη!

Ο πολλά υποσχόμενος ερμηνευτής, που έχει κάνει αισθητή την παρουσία του στα μουσικά δρώμενα, πλέον, βρίσκεται, κάτω από την «ομπρέλα» επιτυχίας, του Χριστόδουλου Σιγανού.

Ο Χριστόδουλος Σιγανός, που εκτός από hit maker των μεγαλύτερων σουξέ, των πιο γνωστών ονομάτων του πενταγράμμου, έχει διατελέσει για χρόνια, και ο παραγωγός-μάνατζερ, πολλών αυτών, καταφέρνοντας, με τις ικανότητές του, και τις μουσικές του γνώσεις, να εκτοξεύσει την καλλιτεχνική τους πορεία αλλά και να «χτίσει» νέους καλλιτέχνες!

Διακρίνοντας λοιπόν, το «άστρο» του Κωνσταντίνου Παντελίδη, και πιστεύοντας πολύ σε αυτόν, πριν από λίγες μέρες, έδωσαν τα χέρια, αναλαμβάνοντας και επίσημα, ως παραγωγός και μάνατζερ του. Όπως μπορείτε να δείτε και στη φωτογραφία, που ανάρτησαν στα social media, τα χαμόγελα στο πρόσωπο και των τριών, του Κωνσταντίνου Παντελίδη, του αδερφού του Τριαντάφυλλου και του Χριστόδουλου Σιγανού, μαρτυρούν, την χαρά τους, για αυτή τη συνεργασία, που θα αποδειχθεί, σίγουρα θριαμβευτική!

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved