Νατάσα Μποφίλιου: Θα το λατρέψεις! Δες τα vintage στοιχεία που διακοσμούν το σπίτι της στην Καλλιθέα
Showbiz

Νατάσα Μποφίλιου: Θα το λατρέψεις! Δες τα vintage στοιχεία που διακοσμούν το σπίτι της στην Καλλιθέα

Η Νατάσα Μποφίλιου αγαπά τα φυτά και τους πινάκες και δεν είναι λίγες οι φορές που το έχει... αποκαλύψει στους διαδικτυακούς της φίλους.

Η Νατάσσα Μποφίλιου είναι μία από τις πιο επιτυχημένες και αγαπημένες ερμηνεύτριες με πάρα πολλές επιτυχίες και πλήθος κόσμου στις συναυλίες της. Η τραγουδίστρια ξεκίνησε την πορεία της με τη συμμετοχή της στις συναυλίες του Χρόνη Αηδόνη.

Αυτή έμελλε να είναι η αρχή για μία μεγάλη καριέρα…

Η Νατάσα Μποφίλιου το 2018 πήρε την απόφαση να ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου με τον Χρήστο Καρτσέλη. Το ζευγάρι είναι διανύει την καλύτερη περίοδο της ζωής τους και μαζί διαμένουν στην Καλλιθέα σε ένα πανέμορφο vintage σπίτι.

Το μοναδικό μουσικό στυλ της Νατάσσας αντικατοπτρίζεται και στο σπίτι και δεν είναι λίγες οι φορές που μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στα social media έχει αποκαλύψει μικρές γωνίες του σπιτιού της.

Η τραγουδίστρια έχει φτιάξει στην Καλλιθέα ένα γλυκύτατο σπιτικό που περιλαμβάνει vintage στοιχεία και φυτά που το διακοσμούν με μοναδικό τρόπο. Το ξύλο, τα φυτά και οι πίνακες έχουν τον κύριο ρόλο, ενώ το φως είναι διάχυτο.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved