Κώστας Νικούλι: Αυτό είναι το επόμενο βήμα του Πετρή
Showbiz

Κώστας Νικούλι: Αυτό είναι το επόμενο βήμα του Πετρή

Τι κι αν ο Πετρής έφυγε τόσο άδικα από το «Σασμό», χτυπημένος κατά λάθος από το χέρι του Αστέρη; Ο Κώστας Νικούλι είναι ένας από τους αδιαμφισβήτητους νικητές της φετινής τηλεοπτικής σεζόν.

Με την ερμηνεία του κατάφερε να κερδίσει χιλιάδες θαυμαστές, οι οποίοι... θρήνησαν το χαμό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Όσο για το τέλος του από τη σειρά, ευτυχώς δεν συνεπάγεται το τέλος του και από τον ΑLΡΗΑ. Αντίθετα, οι πληροφορίες θέλουν τον 27χρονο ηθοποιό να έχει ήδη δώσει τα χέρια με το κανάλι για να πρωταγωνιστήσει σε μια νέα δραματική σειρά, που θα κάνει πρεμιέρα το ερχόμενο φθινόπωρο, με τους υπεύθυνους του καναλιού μάλιστα να του ξεκαθαρίζουν πως τον θέλουν διακαώς στον κεντρικό ρόλο.

Σύμφωνα με το 7ΜέρεςTV πρόκειται για την ελληνική μεταφορά της βρετανικής σειράς «Liar», την οποία ο ΑLΡΗΑ εξασφάλισε μετά τη λήξη των δικαιωμάτων που είχε ο ΑΝΤ1 στα χέρια του. Το στόρι είναι δυστυχώς άκρως επίκαιρο, αφού στο επίκεντρο βρίσκεται μια δασκάλα που κατηγορεί ένα διακεκριμένο επιστήμονα για βιασμό. Από την άλλη πλευρά, ο συγγραφέας του «Σασμού», Σπύρος Πετρουλάκης, αποχαιρέτησε τον Νικούλι με όμορφα λόγια και τόνισε ότι οσονούπω οι τηλεοπτικοί τους δρόμοι θα ξανασυναντηθούν. Ως γνωστόν, ο συγγραφέας των μπεστ σέλερ μιλά με τον ΑLΡΗΑ για να ζωντανέψει ένα ακόμα βιβλίο του στη μικρή οθόνη, με τον Νικούλι να προορίζεται κι εκεί για πρωταγωνιστής.

Ο ίδιος, μιλώντας στην κάμερα του «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» του ΟΡΕΝ, ξεκαθάρισε πως δεν του έγινε ποτέ πρόταση να μπει στο «Survivor», ενώ είπε για μια ενδεχόμενη επιστροφή του στον «Σασμο»: «Δεν ξέρω αν θα ξανακάνω γυρίσματα για flashback. Αυτό είναι στην ευχέρεια των σεναριογράφων. Θεωρώ όμως, πως θα επιστρέψω μέσα από τις αναμνήσεις και τις σκέψεις της Θοδώρας».

Διαβάστε επίσης:

Κώστας Νικούλι: Δες την αγαπημένη γωνιά του σπιτιού του Πετρή από τον Σασμό

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved