Ξέσπασε ο Χατζάκης κατά του Ρουβά: «Ρε φίλε, η πρώτη σου θέση είναι ότι αγαπάς τον θύτη;»
Showbiz

Ξέσπασε ο Χατζάκης κατά του Ρουβά: «Ρε φίλε, η πρώτη σου θέση είναι ότι αγαπάς τον θύτη;»

Στην εκπομπή Super Κατερίνα φιλοξενήθηκε μέσω skype ο Σωτήρης Χατζάκης.

Ο σκηνοθέτης πήρε θέση μετά το σάλο που έχει δημιουργηθεί από τις πρόσφατες δηλώσεις του Σάκη Ρουβά για τον Δημήτρη Λιγνάδη.

Ξέσπασε λέγοντας χαρακτηριστικά πως ήταν μια άστοχη δήλωση ενώ εξέφρασε και την πρώτη του αντίδραση αναρωτώμενος: «Ρε φίλε, η πρώτη σου θέση είναι ότι αγαπάς τον θύτη;»

«Έχουμε μία ιστορία που πάει να νομιμοποιήσει τον φόβο του κόσμου ότι δεν θα επικρατήσει το σωστό και το δίκαιο. Αυτό σημαίνει ότι κλείνουν το μάτι στην εξουσία, θα βάλουμε μηχανισμούς και στο τέλος δεν θα μπορέσετε να βγάλετε τίποτα και η ιστορία θα ξαναγίνει.

Σαν πολίτη με θυμώνει η δήλωση του Ρουβά. Διεγείρει μια αντίδραση σε μένα να τον ρωτήσω: “Ρε φίλε, η πρώτη σου θέση είναι ότι αγαπάς τον θύτη”.

Ήταν άστοχη η δήλωση.

Θα πρέπει να προσέχουμε τι λέμε αυτή την περίοδο. Οτιδήποτε πούμε εμείς έχει στόχο τους δικαστές. Υπάρχει προσπάθεια να “ξεπλυθεί” μία κατάσταση, να επικρατήσει η βία και η οποιαδήποτε παραβατικότητα.

Να σας πω και κάποια άλλα παραδείγματα για να δείτε πόσο φοβάμαι αυτή τη σύμπτωση των δηλώσεων αυτών με την έναρξη της δίκης
Είμαι θυμωμένος πολίτης, με αυτή την ιδιότητα σας μιλώ.

Αν επικρατήσει η άποψη ότι όποιος εισχωρεί στην παραβατικότητα και απαλλαγεί σημαίνει ότι η εξουσία έχει τρόπους να δηλητηριάζει την κοινωνία» είπε μεταξύ άλλων ο σκηνοθέτης.

«Έπεσα από τα σύννεφα, όταν έσκασε η βόμβα. Τον Δημήτρη πραγματικά τον αγάπησα, ό,τι συναίσθημα έχω για εκείνον είναι θαυμασμού, αγάπης. Εγώ έτσι έζησα δίπλα στον Δημήτρη κι αυτή είναι η δική μου κατάθεση», είπε χαρακτηριστικά χθες ο Σάκης Ρουβάς ενώ πρόσθεσε πως «Για να είμαι και ξεκάθαρος, εγώ το πρόσωπο που γνώρισα στον Δημήτρη Λιγνάδη είναι αυτό που σας περιγράφω. Ό,τι άλλο έχει συμβεί, δεν το γνωρίζω. Περιμένω να αποδειχτεί κι η άλλη πλευρά. Δεν μπορώ να κάνω τον δικαστή εγώ. Ας μιλήσει η Δικαιοσύνη... Ακόμα κι αν συνέβησαν όσα λένε, βεβαίως και υπάρχει μεγάλη στεναχώρια για τα θύματα, καθώς είναι μια τραγωδία όλο αυτό, όμως το ίδιο ισχύει και για τους ανθρώπους, που προφανώς πάσχουν από κάτι για να τα κάνουν αυτά», ήταν οι δηλώσεις του Σάκη Ρουβά στην εκπομπή Χαμογέλα και πάλι.

Διαβάστε επίσης

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved