Showbiz

Σάκης Ρουβάς: Η νέα ανάρτηση μετά από τις αντιδράσεις για τις δηλώσεις του σχετικά με τον Λιγνάδη!

Gossip-tv Team

Το όνομα του Σάκη Ρουβά έχει πρωταγωνιστήσει τα τελευταία εικοσιτετράωρα, μετά από όλα όσα είπε ο ίδιος για τον Δημήτρη Λιγνάδη και τον χαρακτήρα του. 

Είναι ένας από τους πιο αγαπημένους τραγουδιστές, ο οποίος έχει καταφέρει ανά τα χρόνια να δημιουργήσει ένα πολύ μεγάλο κοινό, το οποίο και εξακολουθεί να τον ακολουθεί σε κάθε νέο του βήμα και σε κάθε επαγγελματική του προσπάθεια.

Το πρωί του Σαββάτου (12-2) ο Σάκης Ρουβάς βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου "Χαμογέλα και Πάλι" και υπήρξε άκρως αποκαλυπτικός, μιλώντας για όλους και για όλα. Σε σχετική ερώτηση με τον Δημήτρη Λιγνάδη, ο ίδιος απάντησε για έναν άνθρωπο ευγενικό και απόλυτα επαγγελματία, για τον οποίο και τρέφει πολλά συναισθήματα, με τον θαυμασμό και την αγάπη να υπερτερούν.

Πολύ πιο συγκεκριμένα, ο Σάκης Ρουβάς ανέφερε: «Ότι συναίσθημα έχω για τον Δημήτρη είναι θαυμασμού, αγάπης… Έτσι έζησα εγώ δίπλα στον Δημήτρη, αυτή είναι η κατάθεση η δική μου. Για να είμαι ξεκάθαρος, εγώ το πρόσωπο που γνώρισα στον Δημήτρη Λιγνάδη είναι αυτό που σας περιγράφω. Ότι άλλο έχει συμβεί, δεν το γνωρίζω, περιμένω να αποδειχθεί και η άλλη πλευρά».

Μέσα σε όλο αυτό το τεταμένο κλίμα, και εν όψει της έναρξης της δίκης του Δημήτρη Λιγνάδη, οι αντιδράσεις υπήρξαν έντονες. Μάλιστα, ο Σάκης Ρουβάς, το απόγευμα της Παρασκευής, με ανάρτησή του στα κοινωνικά του δίκτυα ξεκαθάρισε ότι μίλησε για τον Δημήτρη Λιγνάδη και για την περίοδο που ο ίδιος είχε συνεργαστεί στενά μαζί του.

Πριν από λίγες ώρες, ο αγαπημένος τραγουδιστής έκανε και πάλι μια δημοσίευση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, με τον ίδιο να τραγουδά στο πιάνο την τελευταία του επιτυχία, "Πάρε με αγκαλιά" και θέλοντας να προωθήσει τη νέα του συναυλία, γράφοντας χαρακτηριστικά στη λεζάντα του: «Κάθε τραγούδι κρύβει από πίσω ένα δυνατό μήνυμα. Η αγάπη νικάει πάντα. Σήμερα τραγουδάμε μαζί για τον έρωτα και την άνοιξη».

Δείτε το σχετικό video που ανέβασε παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved