Ελένη Φουρέιρα: Η έκπληξη του Αλμπέρτο Μποτία για τον Άγιο Βαλεντίνο και η τρυφερή κάρτα
Showbiz

Ελένη Φουρέιρα: Η έκπληξη του Αλμπέρτο Μποτία για τον Άγιο Βαλεντίνο και η τρυφερή κάρτα

Η Ελένη Φουρέιρα και ο Αλμπέρτο Μποτία γιόρτασαν την γιορτή των ερωτευμένων με τον ποδοσφαιριστή να επιφυλλάσει μία έκπληξη στην τραγουδίστρια.

Η Ελένη Φουρέιρα και ο Αλμπέρτο Μποτία διανύουν την πιο όμορφη περίοδο της ζωής τους και δεν είναι τυχαίο που τους παρουσιάζουν ως το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της showbiz.

Ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου είδαμε πολλά ζευγάρια να ανταλλάσσουν δημόσια ευχές και δώρα και έτσι κι έκανε και η Ελένη Φουρέιρα. Ο ποδοσφαιριστής έκανε έκπληξη στην τραγουδίστρια με ένα μπουκέτο με κατακόκκινα τριαντάφυλλα μέσα στα οποία υπήρχε μια λευκή κάρτα.

«Te amo Eleni A.» έγραψε ο Αλμπέρτο Μποτία ο οποίος έβαλε και το αρχικό γράμμα του ονόματός του. Όπως ήταν φυσικό οι διαδικτυακοί φίλοι της Ελένης Φουρέιρα έσπευσαν να σχολιάσουν την τρυφερή κίνηση του ποδοσφαιριστή.

Να σας θυμίσουμε πως η Ελένη Φουρέιρα επέλεξε έναν διαφορετικό τρόπο να ευχηθεί στους ακόλουθούς της για την ημέρα των ερωτευμένων.

Η ίδια ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια σειρά από φωτογραφίες, οι οποίες την απεικονίζουν να ποζάρει γυμνή στον καθρέπτη του μπάνιου της, με την επιγραφή "Ι love you".

Με την συγκεκριμένη της ανάρτηση, η ίδια θέλει να περάσει το ηχηρό μήνυμα ότι για να μας αγαπήσουν και οι υπόλοιποι, πρέπει πρώτα από όλα να αγαπήσουμε εμείς οι ίδιοι τον εαυτό μας.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved