Πρώην σύντροφος Καμπακάκη: «Να ανακαλέσουν όλους αυτούς τους ανυπόστατους ισχυρισμούς δημοσίως»
Showbiz

Πρώην σύντροφος Καμπακάκη: «Να ανακαλέσουν όλους αυτούς τους ανυπόστατους ισχυρισμούς δημοσίως»

Η Αμαλία Τουράνη, η πρώην σύντροφος του Ηλία Καμπακάκη που τον κατηγόρησε για ξυλοδαρμό αλλά και εξαφάνιση από τη ζωή της κόρης τους μίλησε στο πρωινό!

Η Αμαλία ανέφερε: «Εγώ περιμένω από εδώ και πέρα να ανακαλέσουν όλους αυτούς τους ανυπόστατους ισχυρισμούς δημοσίως διαφορετικά, επιφυλάσσομαι παντός νόμιμου δικαιώματός μου».

Στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, Super Κατερίνα, μίλησε ο δικηγόρος της Αμαλίας Τουράνη και δήλωσε: «Δεν έχει βγει ποτέ αθωωτική απόφαση. Έχει γίνει μήνυση, έχει πάει στον ιατροδικαστή. Υπάρχει ιατροδικαστική έκθεση και τελικά η ίδια ανακάλεσε τη μήνυση χάριν του παιδιού για να είναι κοντά στον πατέρα του. Έχει να επικοινωνήσει με το παιδί του στις κρίσιμες αυτές στιγμές για την υγεία του, πάνω από δυο χρόνια και γι΄αυτό βγήκε τώρα… Ποτέ μα ποτέ ο κύριος Καμπακάκης δε ζήτησε την επικοινωνία με την κόρη του ούτε την επιμέλεια. Υπάρχει μια αγωγή που έκανε η μητέρα για να έχει την αποκλειστική επιμέλεια και μια για τη διατροφή. Από εκεί και πέρα, οτιδήποτε ψευδές λέγεται θα καταμηνύεται άμεσα».

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω!

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved