Φοίβος: Η πρώτη εμφάνιση Ρουβά μετά τον ντόρο με τον Λιγνάδη και το τέλος της κόντρας με τη Βανδή
Showbiz

Φοίβος: Η πρώτη εμφάνιση Ρουβά μετά τον ντόρο με τον Λιγνάδη και το τέλος της κόντρας με τη Βανδή

Ο Φοίβος σε μία σπάνια τηλεοπτική του συνέντευξη μίλησε στον Νίκο Χατζηνικολάου και το Ενώπιος Ενωπίω για τη ζωή του, τις συνεργασίες αλλά και άγνωστες πτυχές του. 

Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης μίλησε για τις συνεργασίες του με τα μεγαλύτερα ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου ενώ ο Σάκης Ρουβάς, στην πρώτη τηλεοπτική του εμφάνιση μετά τον ντόρο που προκλήθηκε για τις δηλώσεις του για τον Λιγνάδη, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή και μίλησε για τον Φοίβο όπως τον έζησε εκείνος όταν συνεργάστηκαν.

«Ο Φοίβος είναι απόλυτος. Με έβαλε κόντρα στον εαυτό μου». Και κατέληξε: «Τον ευχαριστώ γιατί μου έδωσε δύναμη» είπε ο Σάκης Ρουβάς δείχνοντας ευγνωμοσύνη.

Ο πατέρας του Φοίβου ήταν ένας από τους πιο γνωστούς και διακεκριμένους δικηγόρους της Αθήνας και όπως τόνισε ο ίδιος ο μουσικοσυνθέτης: «Κάθε πατέρας ονειρεύεται να συνεχίσει τη δουλειά του ο γιος του. Ο πατέρας μου ήταν δικηγόρος. Ήξερε πώς να με χειριστεί. Δεν πήγε ‘ή θα κάνεις αυτό ή θα σου κόψω τα πόδια’. Εγώ τα αγαπούσα τα μαθήματα. Διάβασα πάρα πολύ και επέλεξα να μην πάω πενταήμερη για να διαβάσω. Ήθελα να περάσω στο Πανεπιστήμιο. Ξαφνικά τρώω μία φλασιά λίγο πριν τις πανελλήνιες και ανακοινώνω στον πατέρα μου ‘θα φύγω στην Αμερική’. Και μου λέει ‘άμα δεν πετύχεις, τι θα γίνεις; Ντράμερ σε κάποιο σκυλάδικο;’. «Ναι, με τη μουσική να ασχολούμαι και ας γίνω και ντράμερ σε σκυλάδικο' του απάντησα. Όμως μου είπε ‘ανέβαλε το ταξίδι για μία εβδομάδα, δώσε εξετάσεις και μετά φύγε την επόμενη μέρα’. Τελικά δεν έφυγα ποτέ. Μπήκα στη Νομική αλλά δεν ασχολήθηκα ποτέ».

Η μεγάλη έκπληξη της εκπομπής ήταν όταν εμφανίστηκε η Δέσποινα Βανδή για να μιλήσει για την πάνω από 16 χρόνια συνεργασία της δισκογραφικά με τον Φοίβο. Όπως έχει γίνει γνωστό, τα τελευταία χρόνια η τραγουδίστρια και ο μουσικοσυνθέτης έχουν απομακρυνθεί και έχουν γραφτεί άπειρα δημοσιεύματα που μιλούσαν για έντονη κόντρα ανάμεσά τους που έφερε και τη ρήξη. Το χάσμα αυτό φαίνεται πως γεφυρώθηκε με τα γλυκά λόγια που είπε η Δέσποινα Βανδή για εκείνον. Συγκεκριμένα δήλωσε:

«Όλες τις μεγάλες συγκινήσεις τις έχω ζήσει με τον Φοίβο… Ο Φοίβος είναι σκληρός αλλά δεν υπάρχει δεύτερη σκέψη από πίσω. Η σχέση μας ήταν ειλικρινής, ζεστή. Σ’ αγαπάω πολύ, μπορεί να έχουμε χαθεί τα τελευταία χρόνια, σε έχω στην καρδιά μου πάντα. Ήμασταν παντρεμένοι μουσικά για 15-16 χρόνια και θέλω να είσαι ευτυχισμένος. Και ξέρω ότι είσαι».

Όταν ο Φοίβος ρωτήθηκε για τους λόγους που πήρε καλλιτεχνικό διαζύγιο από τη Δέσποινα Βανδή μετά από τόσα χρόνια, ρώτησε τον Χατζηνικολάου ποιο είναι το αγαπημένο του φαγητό, εκείνος απάντησε πως είναι τα μακαρόνια με κιμά και τότε ο Φοίβος είπε: "Σκέψου να τρως κάθε μέρα μακαρόνια με κιμά επί 17 χρόνια". Και τότε ο Νίκος Χατζηνικολάου απάντησε: "Ναι είναι λίγο άγριο". "Αυτό νομίζω ότι έγινε με εμένα και τη Δέσποινα όμως θέλω να πω ότι τα αισθήματα είναι αμοιβαία. Όπως είπε ότι με αγαπάει εκείνη, τόσο την αγαπώ και εγώ".

Δείτε παρακάτω το βίντεο με απόσπασμα από τη συνέντευξή του στον Νίκο Χατζηνικολάου:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved