Στάζει... μέλι ο Καπότσης για την Κόνι Μεταξά και αποκαλύπτει: «Στόχος η οικογένεια και τα παιδιά»
Showbiz

Στάζει... μέλι ο Καπότσης για την Κόνι Μεταξά και αποκαλύπτει: «Στόχος η οικογένεια και τα παιδιά»

Ο Μάριος Καπότσης προ ημερών χάρισε στην αγαπημένη του Κόνι Μεταξά ένα υπέροχο μονόπετρο. Λίγο πριν, το gossip-tv σας είχε αποκαλύψει ότι το ζευγάρι σκόπευε να παντρευτεί το ερχόμενο καλοκαίρι. 

Τώρα, ο Ολυμπιονίκης πολίστας επιβεβαιώνει πέρα για πέρα το ρεπορτάζ του gossip-tv καθώς με δηλώσεις του αποκαλύπτει πως στόχος του με την όμορφη performer είναι η δημιουργία οικογένειας.

«Υπάρχει υγεία στη σχέση μας. Η σχέση είναι σοβαρή. Το να κάνω οικογένεια και παιδιά είναι ένας από τους στόχους ζωής μου. Οι γονείς μου είναι παντρεμένοι πάνω από τριάντα χρόνια και αποτελούν για μένα πρότυπο ζωής. Είναι δύσκολο να κρατήσει ένας γάμος τόσα χρόνια και είμαστε πολύ ευλογημένοι ως οικογένεια. Η δημιουργία οικογένειας και παιδιών είναι ένας από τους άμεσους στόχους μου» δήλωσε μεταξύ άλλων ο Μάριος Καπότσης στη Real.

Ο γνωστός πολίστας επίσης, μιλώντας για τη σύντροφό του στάζει... μέλι καθώς λέει:

«Η Κωνσταντίνα είναι ταλαντούχα, πολυπράγμων. Δουλεύει πολύ σκληρά από το πρωί στις 8 έως αργά το βράδυ. Είναι πάρα πολύ άξια και έχει προγραμματισμό και συγκέντρωση. Είναι όλα μεθοδευμένα στην πορεία της, με πολλή σκέψη και προσπάθεια. Επίσης, και οι δυο γονείς της είναι επιτυχημένοι καλλιτέχνες, θέλει να χαράξει τον δικό της δρόμο, κάτι που έχει αρχίσει να το πετυχαίνει. Έχουμε γνωρίσει ο ένας τους γονείς του άλλου, έχουν γνωριστεί μεταξύ τους και κάνουμε καλή παρέα, είμαστε τυχεροί».

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved