Σπάνια φωτό: Ο Πάριος και η Αλιμπέρτη τον καιρό του έρωτά τους, με τον πρώτο τους γιο στην αγκαλιά!
Showbiz

Σπάνια φωτό: Ο Πάριος και η Αλιμπέρτη τον καιρό του έρωτά τους, με τον πρώτο τους γιο στην αγκαλιά!

Για τον έρωτα του Γιάννη Πάριου με τη Σοφία Αλιμπέρτη, τον καιρό της άνθισής του, εφημερίδες και περιοδικά αφιέρωναν ολόκληρα κατεβατά για το πώς είχαν γνωριστεί, τι ήταν αυτό που τους είχε φέρει κοντά και πώς οι δυο τους είχαν καταφέρει να δημιουργήσουν οικογένεια.

Καλλιτέχνες και οι δύο, πολύ επιτυχημένοι και με πολλά «χιλιόμετρα», εκείνος στο τραγούδι και εκείνη στην υποκριτική, είχαν γίνει το αγαπημένο θέμα όλων. Γνωρίστηκαν το 1986, τότε που η Σοφία ήταν περιζήτητη και ο Γιάννης Πάριος ήδη ένα μεγάλο όνομα στον χώρο του πενταγράμμου. Ερωτεύτηκαν σφόδρα και σχεδόν αμέσως αποφάσισαν να παντρευτούν. Ποτέ ο φωτογραφικός φακός δεν απαθανάτισε το ζευγάρι γαμπρό και νύφη αφού επέλεξαν να ενώσουν τις ζωές τους σε ένα παραμυθένιο σκηνικό στην Πάρο, έναν τόπο που λατρεύουν και που γνώριζαν ότι θα τους παρείχε την ηρεμία και την ιδιωτικότητα που ήθελαν για να ζήσουν μακριά από όλους και όλα αυτή την τόσο σημαντική στιγμή τους.

Χάρισαν στο κοινό τους το «παραμύθι» ενός ευτυχισμένου γάμου και μίας ευτυχούς κατάληξης της ρομαντικής ιστορίας τους με την απόκτηση δύο υπέροχων παιδιών, των γιων τους Μιχαήλ Άγγελου και Νικόλα οι οποίοι έγιναν και εκείνοι καλλιτέχνες. Ο Μιχαήλ Άγγελος γεννήθηκε το 1992 και το 1997 ήρθε στον κόσμο ο γιος τους, ο Νικόλας, ο οποίος έχει υιοθετήσει το καλλιτεχνικό όνομα Good Job Nicky.

Στη φωτογραφία που… ξεθάψαμε ο Γιάννης Πάριος και η Σοφία Αλιμπέρτη, έχοντας στην αγκαλιά τους τον πρώτο τους γιο, τον Μιχαήλ Άγγελο, απολαμβάνουν ξέγνοιαστες στιγμές καλοκαιριού. Δείχνουν ευτυχισμένοι και σίγουροι ότι τίποτα δεν θα δώσει τέλος σε αυτή την ευτυχία. Και η αλήθεια είναι ότι χρειάστηκαν αρκετά ακόμα χρόνια για να διαπιστώσουν ότι τελικά αυτή η ευτυχία είχε ημερομηνία λήξης.

Ή μήπως όχι; Μάλλον όχι γιατί μπορεί ο έρωτας να τούς τελείωσε, η αγάπη όμως παρέμεινε. Και μας το απέδειξαν ως οικογένεια πολύ πρόσφατα όταν όλοι μαζί εμφανίστηκαν στην πρώτη προσωπική έκθεση φωτογραφίας του Μιχαήλ Άγγελου πριν από μερικές μέρες. Αγκαλιάζονταν, φιλιούνταν, χαμογελούσαν διάπλατα… Ήταν, είναι και θα είναι οικογένεια και αυτό δεν μπορεί να αλλάξει. Μπορεί το διαζύγιο για το ζευγάρι να ήρθε μετά από δώδεκα χρόνια κοινής πορείας, μπορεί ο Γιάννης Πάριος να δήλωσε λίγο αργότερα ότι υπήρξε φρικτός σύζυγος αλλά πολύ καλός πατέρας, όμως η αγάπη παραμένει. Και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Έτσι δεν είναι;

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved