Γιώργος Κόρομι: «Οι Μαχητές περνάμε 1000 ευρώ την εβδομάδα καθαρά»
Showbiz

Γιώργος Κόρομι: «Οι Μαχητές περνάμε 1000 ευρώ την εβδομάδα καθαρά»

Η ζωή μετά το Survivor άνοιξε στον Γιώργο Κόρομι διάπλατες τις πόρτες της διασημότητας.

Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης μίλησε για όσα αποκόμισε από τη συμμετοχή του στο παιχνίδι του ΣΚΑΪ και για το χρηματικό ποσό που έπαιρναν οι Μαχητές.

Ένα χρόνο μετά την συμμετοχή σου στο Survivor, πόσο έχει αλλάξει ζωή σου;

Έχει αλλάξει σίγουρα προς το καλύτερο και χαίρομαι που κατάφερα να ζήσω αυτή την εμπειρία. Μου έχουν ανοίξει επαγγελματικές πόρτες και απολαμβάνω την αναγνωρισιμότητα και την αγάπη του κόσμου, όπως άλλωστε και όλοι όσοι πήραμε μέρος. Εγώ παρέμεινα στο παιχνίδι για επτά μήνες, οπότε ο κόσμος με δήθεν και χαρές, λύπες στην εντατική. Νιώθει οικία μαζί μου, εκφράζει όταν με πλησιάζει και μου μιλά.

Τι αποκόμισες από τη συμμετοχή σου στο ριάλιτι επιβίωσης;

Πολύτιμες εμπειρίες! Το δικό μου κίνητρο για να λάβω μέρος ήταν καθαρά αυτό. Εννοείται ότι τα χρήματα με τα οποία αμειβόμαστε αν ήταν μια πολύ καλή ώθηση, καθώς είμαστε σε lockdown και δεν υπήρχαν δουλειές, αλλά δεν ήταν ο λόγος για να βρίσκομαι εκεί. Θυμάμαι την κάθε βδομάδα που περνούσε και πρόσθεταν τα ποσά. Υπολόγιζαν πόσο έπρεπε να μείνουν για να τακτοποιηθούν υποχρεώσεις που είχαν έξω από το παιχνίδι. Εγώ δε σκεφτόμουνα έτσι. Οι πρώτες 15 μέρες ήταν δύσκολες, αλλά μετά χάθηκα, με έφαγε το νησί!

Ποιο ήταν το ποσό για τους Μαχητές;

Οι Μαχητές περνάμε 1000 € την εβδομάδα καθαρά.

Τώρα που βλέπεις από απόσταση τα πράγματα, ποια θεωρείς την πιο extreme κατάσταση που έζησες στο νησί;

Για εμένα τίποτα δεν ήταν extreme. Έχω ζήσει πιο δύσκολες συνθήκες εκτός παιχνιδιού το Σάββατο, θα ελεύθερο κάμπινγκ. Το πρώτο, για παράδειγμα, είχα περάσει δύσκολα ψυχολογικά, και αυτό με βοήθησε αργότερα στο παιχνίδι. Υπηρέτησα ως καταδρομέας-αλεξιπτωτιστής στην 1η Μοίρα. Η εκπαίδευση ήταν πολύ δύσκολη και, κυρίως, ψυχοφθόρα. Έπαιζα με τα νεύρα μας, με την ψυχολογία μας. Όλη τη μέρα υποβαλλόμαστε σε καψόνια, εξαντλήσει, πείνα και ασκήσεις.

Ποιο ήταν το πιο δύσκολο καψόνι που θυμάσαι;

Πλατωνικό καψόνι δεν επιτρέπεται. Ήταν το σύνολο της εκπαίδευσης δύσκολο. Εγώ έκανα 600 κάμψεις πριν από την πρωινή αναφορά -στο σύνολο της ημέρας έκανα 1500, που είναι ένας πραγματικός αριθμός, αλλά είχαμε φτάσει σε σημείο που δεν μπορούσαμε να βγάλουμε την εκπαίδευση, κι ας είμαστε σε άποψη φυσική κατάσταση. Οπότε, προσπαθούσαν να μας σπάσουν τον τσαμπουκά και να μας πιέσουν ώστε να αποχωρίσουμε. Όταν λοιπόν περνάς τόσο δύσκολα, μαθαίνεις ότι δεν πρέπει να το βάζεις κάτω. Ότι κι αν σου λένε, κοιτάζεις το στόχο σου.

Πηγή:Hello

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved