Σίσσυ Χρηστίδου: Έφτιαξε gaming χώρο για τα παιδιά της στο νέο τους σπίτι και μας τον δείχνει!
Showbiz

Σίσσυ Χρηστίδου: Έφτιαξε gaming χώρο για τα παιδιά της στο νέο τους σπίτι και μας τον δείχνει!

Η Σίσσυ Χρηστίδου πρόσφατα μετακόμισε σε νέο σπίτι της στα Βριλήσσια και το έχει μετατρέψει σε έναν παράδεισο για την ίδια και τους γιους της. 

“Έτσι όπως κάθομαι στον gaming χώρο των παιδιών, με την μεγάλη μου οθόνη, το ωραίο μου το πουλόβερ, τον οδηγό για το ποντίκι και φυσικά την βάση του, καθώς και όλα τα εξαρτήματα ενός σωστού gamer, πιστεύεις σε νικάω σε ένα «μονό»? Τι, δεν το λέμε έτσι πια?”, έγραψε χαριτολογώντας στη λεζάντα της ανάρτησής της όπου ποζάρει μπροστά από τον υπολογιστή με την τεράστια οθόνη στην οποία παίζουν οι γιοι της ατέλειωτες ώρες αγαπημένα τους παιχνίδια!

Πρόκειται για έναν φωτεινό χώρο όπου φυσικά πρωταρχικό ρόλο παίζει η τεράστια κυρτή οθόνη η οποία είναι ό,τι πρέπει για ατέλειωτα video παιχνίδια.

Μετά τον θάνατο της μητέρας της Μίνας, η Σίσσυ Χρηστίδου, πλέον περνάει πολύ χρόνο στο σπίτι μαζί με τα παιδιά της. Τον τελευταίο χρόνο η παρουσιάστρια ζούσε δύσκολες στιγμές, θέλοντας να βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό της μητέρας της που ήταν στο νοσοκομείο.

Η τραγική κατάληξη μπορεί με τον χαμό της μητέρας της, την βύθισε στο απόλυτο πένθος όμως η ίδια, όπως πάντα αισιόδοξη, θέλει να ατενίζει το μέλλον με δυναμισμό και να βρίσκεται στο πλευρό των παιδιών της που τόσο πολύ την έχουν ανάγκη σε αυτή την τρυφερή ηλικία.

Περνάει ποιοτικό χρόνο μαζί τους και κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να βλέπει τους δύο γιους της να χαμογελούν.

Δείτε παρακάτω φωτό που ανέβασε από τη υπέροχο ολοκαίνουργιο σπίτι της:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved