Γιώργος Κόρομι: «Έβλεπα συμπαίκτες μου να πέφτουν κάτω από την πείνα»
Showbiz

Γιώργος Κόρομι: «Έβλεπα συμπαίκτες μου να πέφτουν κάτω από την πείνα»

Η ζωή του Γιώργου Κόρομι άλλαξε μετά τη συμμετοχή του στο Survivor.

Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης σε συνέντευξή του αναφέρθηκε στο επώδυνο ατύχημα που είχε πριν τρία χρόνια, στην τηλεοπτική πρόταση που έχει δεχθεί αλλά και στο πόσο πείνασε στο παιχνίδι του ΣΚΑΪ.

Κινδύνευσε ποτέ η ζωή σου;

Κινδύνευσε το 2019. Είχα ένα ατύχημα με τη μηχανή λίγο πριν μπω στο παιχνίδι. Βρέθηκα ιπτάμενος πάνω από ένα αυτοκίνητο κι ευτυχώς έσπασα μόνο τον αστράγαλο χαμηλά και τον καρπό μου, κάτι που με δυσκόλεψε και στο παιχνίδι. Το ατύχημα συνέβη όταν ένα αυτοκίνητο ήρθε καταπάνω μου από το αντίθετο ρεύμα. Η μηχανή μου καταστράφηκε ολοσχερώς κι εγώ χρειάστηκε να χειρουργηθώ. Με έσωσε το κράνος. Εκτοξεύτηκα περίπου πέντε μέτρα μακριά από το σημείο της σύγκρουσης. Ευτυχώς η μηχανή ήταν ψηλή κι εγώ κατάφερα να πηδήξω πάνω από το καπό του αυτοκινήτου. Ήμουν τυχερός μέσα στην ατυχία μου, έζησα από θαύμα.

Έφτασες στον ημιτελικό του περσινού «Survivor». Παρ' όλα αυτά δεν εκμεταλλεύτηκες το γεγονός για να βρεθείς στην τηλεόραση.

Είχα τη δουλειά μου. Με το που βγήκα από το παιχνίδι, ασχολήθηκα με την επιχείρηση μου, εστίασα εκεί. Δεν ήθελα να κάνω πράγματα που δεν μου ταιριάζουν.

Σου είχε γίνει όμως πρόταση για να αναλάβεις κάτι τηλεοπτικό, σωστά;

Είχαμε συζητήσει για ένα ένθετο στην εκπομπή του ΣΚΑΪ "Όλα Γκουντ» που θα πρότεινε εξορμήσεις κοντά στην Αττική τις οποίες θα μπορούσε να κάνει ο καθένας το Σαββατοκύριακο για να γεμίσει τις μπαταρίες του. Είναι ένα project που μπορώ να υποστηρίξω και τους άρεσε πολύ η ιδέα, αλλά τη δεδομένη χρονική στιγμή που το συζητήσαμε δεν υπήρχε χώρος στην εκπομπή. Ή αυτό θα αλλάξει προσεχώς και θα μπει ένα 10λεπτο στην εκπομπή ή θα το τολμήσω μόνος μου, μέσω youtube, ή, αν αρέσει η ιδέα σε κάποιο κανάλι, θα μπορούσε να γίνει μια πιο ολοκληρωμένη πρόταση και όχι απλώς ένα ένθετο σε εκπομπή.

Έχεις δηλώσει ότι στο «Survivor» πείνασες πολύ

Πείνασα πολύ, παρότι, όπως προείπα, αντέχω στην πίεση των δύσκολων συνθηκών. Ωστόσο έβλεπα συμπαίκτες μου να πεινούν πολύ περισσότερο ή να μην το αντέχουν ψυχολογικά. Έβλεπα συμπαίκτες μου να πέφτουν κάτω από την πείνα. Εγώ απλώς ζαλιζόμουν, ένιωθα αδυναμία, και την κατάσταση-επιδείνωνε το ψαροντούφεκο, που με εξαντλούσε. Έχανα πολλή ενεργεία όταν βουτούσα στο νερό. Παρ όλα αυτά, δεν χρειάστηκε να πάω στην κλινική και να μου βάλουν ορό, όπως συνέβη με άλλα παιδιά και από τις δύο ομάδες. Ήταν συνδυασμός πείνας, ζέστης και ψυχολογικής πίεσης, ενώ μας έλειπαν πολύ και οι δικοί μας άνθρωποι.

Έχεις επίσης μιλήσει δημόσια για το χαρακτήρα του Αλέξη Παππά.

Δεν τον έχω γνωρίσει έξω από το παιχνίδι, επομένως δεν ξέρω αν υποδυόταν κάποιο ρόλο. Αυτό που έβγαζε μέσα στο παιχνίδι ήταν κακία, πονηριά και σίγουρα στρατηγική. Μας έκανε άνω κάτω όλους και με μεγάλη επιτυχία. Για να με εκνευρίσει κάποιος και να ξεσπάσω, θα πρέπει να έχω συσσωρεύσει πολύ θυμό. Ο Αλέξης είναι από τα άτομα που με έφτασαν στα όρια μου.

Άλλη μεγάλη σου «αδυναμία» ήταν ο Τριαντάφυλλος.

Φυσικά! Το ξέρει όλη η Ελλάδα. Δεν έχω μιλήσει με κανέναν από τους δύο εκτός παιχνιδιού. Εννοείται ότι αν τους δω στο δρόμο, θα τους χαιρετήσω, αλλά υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι με τους οποίους δεν ταιριάζεις και το καταλαβαίνεις.

Το φετινό «Survivor» το παρακολουθείς;

Δεν το παρακολουθώ με συνέπεια λόγω των επαγγελματικών μου υποχρεώσεων, αλλά έχω δει αρκετά επεισόδια.

Ποιον βλέπεις νικητή;

Εντυπωσιάστηκα από τον Γιωρίκα Πιλίδη, από την απόδοση του στα παιχνίδια. Ήταν πολύ δυνατός παίκτης, αλλά αποχώρησε. Ως προσωπικότητα, μου αρέσει πολύ ο Απόστολος (σ.σ. Ρουβάς). Στην πορεία, όμως, αλλάζουν τα πράγματα επειδή προστίθενται νέοι παίκτες και άλλοι φεύγουν οικειοθελώς. Οπότε, δεν έχουν διαμορφωθεί οι τελικές ομάδες Μαχητών και Διασήμων για να έχω ολοκληρωμένη άποψη. Αυτό που διαπιστώνω είναι ότι από το παιχνίδι λείπει το κομμάτι της επιβίωσης. Βλέπω περισσότερα παιχνίδια και τσακωμούς ανάμεσα στους παίκτες, θα ήθελα να δω περισσότερο φύση από τον Άγιο Δομίνικο και αναζήτηση τροφής. Κάπως έτσι ήταν το «Survivor» του 2003, το οποίο παρακολουθώ στο Youtube -όπου το έχει ανεβάσει ο Ηλίας Βαλάσης- και μου αρέσει πολύ. Αν διαβάζει η παραγωγή, θα ήθελα να της πω να το πάει προς τα εκεί το παιχνίδι, πιο κοντά στην επιβίωση. Τα αθλήματα τότε δεν ήταν μπαλάκια! Σε έδεναν σε έναν κορμό, όπου έπρεπε να παραμείνεις δεμένος για όσο περισσότερο μπορούσες. Όλα αυτά, όπως και το ποιος θα άναβε πρώτος φωτιά, είναι πιο κοντά στο κομμάτι της επιβίωσης.

Το σεξ σου έλειψε τους επτά μήνες που παρέμεινες στον Άγιο Δομίνικο;

Φυσικά και μου έλειψε, αλλά είμαι σε μια ηλικία που, δόξα τω Θεώ, το έχω ζήσει σε αφθονία. Επίσης, επειδή κι αυτό εμπίπτει στο ψυχολογικό κομμάτι, κατάφερα να είμαι εγκρατής. Είχα και μια σχέση την οποία τη σέβομαι και δεν έκανα κάτι. Αν δεν είχα σχέση, πιθανότατα να είχα κάνει.

Υπήρξαν συμπαίκτες σου που συνευρέθηκαν ερωτικά;

Έχει ακουστεί, αλλά δεν έπεσε στη δική μου αντίληψη ούτε, νομίζω, σε κάποιου άλλου. Πέρα από τα αστεία του Τριαντάφυλλου για ερωτική επαφή του Σάκη με τη Μαριαλένα και του Παππά με την Ελευθερίου, εγώ δεν είδα κάτι. Ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει. Αν έχει γίνει κάτι, το ξέρουν μόνο εκείνοι που το έζησαν. Είπες ότι το σεξ το έχεις ζήσει σε αφθονία.

Πότε ήταν η πρώτη σου φορά;

Μπαίνεις σε πολύ προσωπικά χωράφια! Ήταν στο λύκειο-, τότε που πιστεύω ότι, λίγο έως-πολύ, κάνουν όλοι. Τα πρώτα βήματα ήταν δειλά, μαθαίναμε. Εγώ εκείνα τα χρονιά ξεκίνησα να δουλεύω ως μπάρμαν, οπότε έκανα εξάσκηση!

Πηγή:Hello

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved