Στικούδη: Τρυφερή μανούλα - Η ανάρτηση για τον τεσσάρων μηνών γιο της που «γκρέμισε» το Instagram
Showbiz

Στικούδη: Τρυφερή μανούλα - Η ανάρτηση για τον τεσσάρων μηνών γιο της που «γκρέμισε» το Instagram

Σε πελάγη ευτυχία πλέει η Κατερίνα Στικούδη αφού πλέον η καθημερινότητά της γεμίζει όμορφες στιγμές με τον γιο της.

Η τραγουδίστρια τους τελευταίους μήνες βιώνει μία νέα καθημερινότητα έχοντας στο πλευρό της τον σύζυγό της, Βαγγέλη Σερίφη αλλά και τον καρπό του έρωτά τους, τον γιο τους, Βύρωνα.

Η ίδια είναι ενεργή στα social media και αρκετά συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους διάφορες στιγμές της ζωής της. Έτσι λοιπόν η Κατερίνα Καινούργιου δημοσίευσε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία τρυφερή φωτογραφία, η οποία ήταν αφιερωμένη στον γιο της.

Η Κατερίνα μπορεί να αποφεύγει να ανεβάζει φωτογραφίες με το μωρό της, αυτή τη φορά όμως ανάρτησε μία φωτογραφία από την περίοδο της εγκυμοσύνης, γράφοντας: «Πότε σε είχα στην κοιλίτσα μου και πότε πέρασαν 4 μήνες ούτε που το κατάλαβα».

«Ο γιος μου είναι τεσσάρων μηνών. Δεν πίστευα ποτέ ότι δεν θα κοιμάμαι, θα ξενυχτάω και δεν θα σκέφτομαι καθόλου την κούραση. Δεν με νοιάζει αν κοιμηθώ. Πηγαίνουν όλα σε δεύτερο χρόνο. Σκέφτεσαι απλά πότε θα δεις το παιδί σου, θα το πιάσεις αγκαλιά, μπορεί να είμαι κουρασμένη, αλλά με τον που το βλέπω φεύγει οποιαδήποτε σκέψη για να ξεκουραστώ εγώ. Είναι μαγικό», είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή της.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved