Σάντρα Βουτσά:Ραγίζουν καρδιές τα λόγια για τον πατέρα της:«Είναι τόσο δύσκολο που δεν είσαι εδώ»
Showbiz

Σάντρα Βουτσά:Ραγίζουν καρδιές τα λόγια για τον πατέρα της:«Είναι τόσο δύσκολο που δεν είσαι εδώ»

Συγκλονίζει η Σάντρα Βουτσά. Ραγίζουν καρδιές τα λόγια για τον πατέρα της, μια μέρα σαν αυτή.

Πριν από δυο χρόνια (26-02) άφησε την τελευταία του πνοή ο Κώστας Βουτσάς, μετά από μερικές μέρες νοσηλείας λόγω μία σοβαρής λοίμωξης του αναπνευστικού που αντιμετώπιζε.

Διασωληνώθηκε στη μονάδα εντατικής θεραπείας του Αττικού Νοσοκομείου αλλά δεν τα κατάφερε. Τα ξημερώματα, στις 02:24 της 26ης Φεβρουαρίου 2020, κατέληξε σκορπίζοντας θλίψη στην οικογένεια, στους φίλους και στους θαυμαστές του.

Η κόρη του Σάντρα, θέλησε να μοιραστεί τις σκέψεις της με το μήνυμά της να είναι συγκλονιστικό.

«Πάντα εδώ...Δυο χρόνια χωρίς εσένα...Σαν μια ανάσα πέρασαν...Πόσες φορές,μέσα στην ημέρα,σκέφτομαι...”...πάλι δεν πήρα τον πατέρα μου τηλέφωνο κ θα μου γκρινιάζει...”κ μετά θυμάμαι ότι δεν εισαι εδώ...(γιατί αυτό προσπαθω...να μην θυμάμαι😔)Κ είναι τόσο δύσκολο που δεν εισαι εδώ...Είναι τόσο δύσκολο να περνάνε οι μέρες,χωρίς εσένα.....Σαγαπαω Μπαμπά μου....😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔#loveyoutothe🌙and🔙», έγραψε η ίδια ανεβάζοντας μια σειρά από φωτογραφίες.


«Ήταν ο κλασικός καλός Έλληνας μπαμπάς, όπως τον έχουμε στο μυαλό μας. Ήταν πάντοτε κοντά μου. Παρόλο που χώρισαν με τη μητέρα μου όταν ήμουν πολύ μικρή, ερχόταν κάθε μέρα σπίτι να φάμε μαζί, να με διαβάσει. Πηγαίναμε οι δυο μας βόλτες, σε παραστάσεις, εκδηλώσεις, ενώ είχαμε γυρίσει και όλα τα εστιατόρια της Αττικής – μη σου πω και της Ελλάδας. Του άρεσε το καλό φαγητό του πατέρα μου.

Μάλιστα, μου εξηγούσε καθετί που τρώγαμε και μου έδινε να δοκιμάσω τα πάντα για να αποφασίζω έτσι αν κάτι μου άρεσε ή όχι. Επίσης, ήταν πολύ αυστηρός, ειδικά μέχρι τα 16 μου. Η μητέρα μου ήταν πιο άνετη. Ήθελε βέβαια να ξέρει πού βρίσκομαι και με ποιους ανά πάσα στιγμή», έχει πει η ίδια μιλώντας για τον διάσημο μπαμπά της.

Διαβάστε επίσης

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved