Τζένη Θεωνά: Η δημοσίευση με τον μικρό Αρίωνα και το ηχηρό μήνυμα για τον πόλεμο στην Ουκρανία!
Showbiz

Τζένη Θεωνά: Η δημοσίευση με τον μικρό Αρίωνα και το ηχηρό μήνυμα για τον πόλεμο στην Ουκρανία!

Με την έκρυθμη κατάσταση που επικρατεί στην Ουκρανία, πολλοί είναι εκείνοι, που έχουν πάρει ξεκάθαρη θέση και μεταφέρουν το δικό τους σχετικό μήνυμα, ανάμεσά τους και η ηθοποιός, Τζένη Θεωνά.

Είναι μια από τις αγαπημένες ηθοποιούς, που το κοινό έχει αγαπήσει πάρα πολύ μέσα από τις δουλειές που έχει κάνει κατά καιρούς, μιας και έχει ένα πολύ γεμάτο βιογραφικό.

Η Τζένη Θεωνά και ο Δήμος Αναστασιάδης έχουν δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια, με τους δυο τους να καμαρώνουν καθημερινά τον γιό τους, Αρίωνα, που του έχουν πολύ μεγάλη αδυναμία. Πριν από λίγες ώρες, η αγαπημένη ηθοποιός δημοσίευσε μια χαρακτηριστική φωτογραφία του γιού της, θέλοντας να μεταφέρει με λίγα λόγια, το δικό της μήνυμα για την κατάσταση που επικρατεί στην Ουκρανία, όπου ο φόβος έχει καταβάλλει όλον τον κόσμο.

Πολύ πιο συγκεκριμένα, η ίδια ανέφερε ότι στην συγκεκριμένη φωτογραφία, ο γιος της είναι ξέγνοιαστος στο πάρτι γενεθλίων του και παίζει με τους συμμαθητές του, κάτι που θα έπρεπε να κάνει κάθε παιδί σε όλον τον κόσμο. Η Τζένη Θεωνά ανέφερε χαρακτηριστικά: «Τα παιδιά μας είναι παιδιά όλου του κόσμου. Κι όλου του κόσμου τα παιδιά είναι δικά μας. Αυτή την στιγμή στην Ουκρανία χτυπιέται ο γιος μου και η κόρη σου. Τα παιδιά μας. Στην φωτό ο Αρίωνας, στο πρώτο του παιδικό πάρτι, απολαμβάνει τον ήλιο και τους συμμαθητές του. Ό,τι θα έπρεπε να κάνει δηλαδή κάθε παιδί στην ηλικία του»

Δείτε στην παρακάτω gallery την φωτογραφία που δημοσίευσε:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved