Αλίνα Κωτσοβούλου: «Έχετε να δείτε πολλά ευτράπελα με τη σχέση του Μανώλη με την Κλαίρη»
Showbiz

Αλίνα Κωτσοβούλου: «Έχετε να δείτε πολλά ευτράπελα με τη σχέση του Μανώλη με την Κλαίρη»

Την Αλίνα Κωτσοβούλου την απολαμβάνουμε στον ρόλο της Άννας στον «Σασμό».

Η αγαπημένη ηθοποιός σε συνέντευξή της μίλησε για την ηρωίδα της, για τη στάση της απέναντι στη Θοδώρα, αλλά και για τη σχέση του γιου της.

Η Άννα θα είναι πάντα κοντά στην οικογένεια της ότι και να συμβεί…

Αυτό ισχύει. Η οικογένεια της Άννας και του Παντελή είναι μια οικογένεια της διπλανής πόρτας, ωστόσο είναι και η μοναδική πλήρης οικογένεια στο χωριό. Είμαστε παντρεμένοι και δεν έχει πεθάνει κανείς. Θεωρώ πως αυτή η γυναίκα, με νύχια και με δόντια κρατάει το σπιτικό της. Δεν συγκρούεται ποτέ με τον άντρα της, ενώ σε σχέση με την αρχή της σειράς, είδαμε και τον Παντελή να είναι συγκαταβατικός με ορισμένα πράγματα και να κατεβάζει το κεφάλι. Έχει φανεί δηλαδή η επιρροή της γυναίκας του πάνω του.

Φαντάζομαι πως πολλά ζευγάρια θα έχουν ταυτιστεί μαζί σας.

Η ανταπόκριση που έχουμε είναι πως έχουν αρχίσει να αισθάνονται οικία οι τηλεθεατές. Μας μιλάνε και μας εκδηλώνουν την αγάπη τους. Υπάρχει αμεσότητα, μας θεωρούν δικούς τους πλέον ανθρώπους.

Ωστόσο, οι εξελίξεις μάλλον σας έχουν επηρεάσει…

Η αλήθεια είναι πως κυνηγάγαμε να παντρέψουμε την κόρη μας αλλά τελικά δε μας βγήκε, ενώ αυτό που τυραννάει τον γιο μας δεν το έχει αποκαλύψει ακόμα. Το παλεύουμε ως οικογένεια και σίγουρα θα έχουμε αρκετά να αντιμετωπίσουμε.

Ένα από αυτά θα είναι και η επιστροφή της Θοδώρας;

Θα είναι ένα από αυτά. Όμως η αλήθεια είναι πως η Θοδώρα έχει να πραγματοποιήσει πολλά πέρα δώθε μέχρι να καταλήξει τι θέλει να κάνει. Γενικότερα όμως θα ταλαιπωρηθεί.

Αλλά η μαμά της θα την υποστήριξη φαντάζομαι!

Θα την στηρίξει όσο και όπως μπορεί, θυμίζοντας της πάντα ότι έχει άδικο θα της λέει ότι εδώ είναι το σπίτι της και την περιμένει αλλά δεν θα την αφήσει να ξεχάσει πως έχει και έναν άντρα. Και θα την ρωτάει γιατί τον πήρες αφού δεν τον ήθελες. Λογικές απορίες είναι αυτές. Σε καμία περίπτωση δεν θα την παρατούσαν. Οι γονείς της θα την δεχτούν στο σπίτι.

Για την εγκυμοσύνη της τα μάθει η Άννα;

Βέβαια και θα μάθει. Θα είναι ένα μεγάλο ζήτημα για την οικογένειά της Άννας το παιδί της Θοδώρας. Θα προσπαθήσει να την καθοδηγήσει σωστά για να πάρει μια σωστή απόφαση.

Η Θοδώρα θα πληρώσει για όλα αυτά τα δεινά που έχει δημιουργήσει έστω και άθελά της;

Θεωρώ πως θα συμβεί και αυτό σιγά-σιγά. Δεν ξέρω όμως το πώς. Πάντως και ο Μανόλης έχει κάποιο μερίδιο ευθύνης γιατί αν είχε πει για τον Μαθιό εξαρχής τίποτα απ’ όλα αυτά δεν θα είχε συμβεί. Όλο αυτό δηλαδή γίνεται επειδή ο Μανώλης φοβάται να μιλήσει.

Μήπως η καινούργια του σχέση των απελευθέρωση και πάρει την απόφαση να μιλήσει;

Ίσως να γίνει η Κλαίρη αφορμή που θα ανοίξει τελικά το στόμα του. Έχετε πάντως να δείτε διάφορα ευτράπελα με αυτή τη σχέση που μόλις ξεκίνησε.

Ο Μανόλης θα φέρει την Κλαίρη στο σπίτι;

Θα το κάνει αλλά ακόμα δεν έχουμε γυρίσει αυτές τις σκηνές. Φαντάζεστε πως θα αντιδράσει αυτή η μάνα όταν μαθαίνει πως η νυφούλα της είναι τυφλή; Βέβαια, εδώ που τα λέμε, το θέμα είναι πως θα αντιδράσει ο Παντελής. Σίγουρα πάντως θα την καλοδεχτούμε.

Λέγεται πως η Θοδώρα μαζί με τον Μανόλη, γνωρίζοντας πως έχουν ένα μερίδιο ευθύνης, αποφασίζουν να μιλήσουν και πηγαίνουν στον αστυνόμο.

Αυτό ακόμα κι αν συμβεί θα είναι πολύ μακρινό. Ακόμα δεν έχει γυριστεί τέτοια σκηνή. Ίσως είναι κάτι που θέλει ο κόσμος και μακάρι τελικά να το καταφέρουν.

Πηγή:TV24

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved