Νικολαΐδης - Παναγοπούλου: Νέες φωτογραφίες στο φως από το δείπνο τους στο Ψυχικό!
Showbiz

Νικολαΐδης - Παναγοπούλου: Νέες φωτογραφίες στο φως από το δείπνο τους στο Ψυχικό!

Τελικά τι ακριβώς συμβαίνει ανάμεσα στον Ντέμη Νικολαΐδη και την Κατερίνα Παναγοπούλου; Γιατί βγαίνουν νέες φωτογραφίες στο φως από το δείπνο που είχαν οι δυο τους στο Ψυχικό. 

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και η όμορφη παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων του Mega προκάλεσαν έναν μικρό ντόρο όταν δημοσιεύτηκαν κοινές τους φωτογραφίες από έξοδό τους για φαγητό σε εστιατόριο στο Ψυχικό πριν από μερικές μέρες.

Την αποκάλυψη έκανε το περιοδικό Ciao το οποίο υποστήριξε σε δημοσίευμά του πως πρόκειται για τρυφερό ειδύλλιο που έχει αναπτυχθεί ανάμεσα στους δυο τους το τελευταίο διάστημα.

Τόσο η Κατερίνα Παναγοπούλου όσο και ο Ντέμης Νικολαϊδης όμως είναι δυο πρόσωπα που αποφεύγουν την έκθεση στη δημοσιότητα της προσωπικής τους ζωής.

Εκείνη, μετά τη δημοσιοποίηση αυτών των φωτογραφιών, απέφυγε να κάνει τις οποιεσδήποτε δηλώσεις ενώ εκείνος, όταν ρωτήθηκε για αυτό, σχολίασε:

Αστειότητες. Βρεθήκαμε συμπτωματικά με μια κοινή παρέα, κάπου εδώ κοντά. Αυτό και τίποτε άλλο. Μην πιστεύεις όλα όσα διαβάζεις".

Πάντως οι νέες φωτό τους από εκείνο το βράδυ, απλώς επιβεβαιώνουν αυτό που υποστηρίζουν πολλοί, ότι δηλαδή ανάμεσά τους υπάρχει οικειότητα. Δείτε τις παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved