Ελένη Χατζίδου: Η ηλικία, το ύψος, ο γάμος με τον Ετεοκλή Παύλου και η διαφορά ηλικίας
Showbiz

Ελένη Χατζίδου: Η ηλικία, το ύψος, ο γάμος με τον Ετεοκλή Παύλου και η διαφορά ηλικίας

Η Ελένη Χατζίδου είναι από τις τραγουδίστριες που είναι πολλά υποσχόμενες και έχει μαγνητίσει αρκετές φορές τα βλέμματα τόσο με τον γλυκό χαρακτήρα της όσο και με την φωνή της.

Η ίδια έχει αποφασίσει να κρατήσει χαμηλό προφίλ μετά την γέννηση της κόρης της, Μελίτας.

Πάμε όμως να την μάθουμε λίγο καλύτερα…

Ηλικία και ύψος

Η τραγουδίστρια γεννήθηκε στις 28 Ιουνίου του 1980 στη Θεσσαλονίκη και είναι 41 ετών και έχει ύψος 1.75. Σε μικρή ηλικία εγκαταστάθηκε μαζί με την οικογένειά της στην Αλεξανδρούπολη, που είναι ο τόπος καταγωγής, όπου πέρασε τα παιδικά της χρόνια. Τελειώνοντας το σχολείο, επέστρεψε και πάλι στη Θεσσαλονίκη ξεκινώντας τις σπουδές της στο Τμήμα Θεολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Παράλληλα με τις σπουδές της ξεκίνησε να ασχολείται επαγγελματικά και με το τραγούδι, δουλεύοντας σε διάφορα μαγαζιά και νυχτερινά κέντρα.

Ο γάμος με τον Ετεοκλή Παύλου

Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου στις 4/9 ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας και έδωσαν όρκους αιώνιας αγάπης. Μάλιστα, το ζευγάρι, είχε αποφασίσει, όπως είναι ήδη γνωστό, την ίδια ημέρα να βαφτίσει και την κόρη του. Τα δύο Μυστήρια έγιναν στο παρεκκλήσι του Αγίου Νικολάου εντός του κτήματος «Πολυχώρος Ονείρων».

Αξίζει να σημειωθεί πως οι δυο τους, είχαν ετοιμάσει γι' αυτή την ξεχωριστή μέρα ένα τραγούδι που θα το πουν μαζί!

Ο τίτλος του κομματιού είναι "Η δική μας πρεμιέρα" σε μουσική και στίχους Κυριάκου Γαληνού. Η τραγουδίστρια εκείνη την ημέρα μοιραζόταν στιγμιότυπα από την προετοιμασία της μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η διαφορά ηλικίας

Η τραγουδίστρια και ο διεθνής αθλητής έχουν περίπου 10 χρόνια διαφορά. Η Ελένη Χατζίδου σε παλαιότερη συνέντευξή της δεν είχε διστάσει να αποκαλύψει τη διαφορά ηλικίας που έχουν μεταξύ τους.

Συγκεκριμένα, σε συνέντευξη που είχε δώσει στην εκπομπή «Στη Φωλιά των ΚουΚου», η τραγουδίστρια είχε δηλώσει:«Καλά δεν είναι και συνέχεια στο καμαρίνι ο άνθρωπος. Δεν είμαστε καιρό μαζί, αλλά είμαστε αρκετό καιρό για να έχει δέσει η σχέση και να πιστεύουμε ότι έχουμε βρει ο ένας στον άλλον το άλλο του μισό.... Είναι μαχητής, είναι τρομερά ευγενικός για την ηλικία του, είναι 29 χρονών. Η διαφορά ηλικίας δεν παίζει κανέναν ρόλο. Υπάρχουν και άντρες που είναι 39 και δεν μπορείς να συνεννοηθείς, τα έχουμε δει όλα... Οι γονείς μου δεν τον έχουν γνωρίσει, μόνο τηλεφωνικά που έχουν χαιρετηθεί, τους αρέσει πάρα πολύ που ένας άνθρωπος μιλάει με τόσο καλά λόγια για το παιδί τους. Εγώ έχω γνωρίσει τη μητέρα του και τον αδερφό του... Δεν σκέφτομαι αν θα μου κάνει πρόταση ή πού πάμε. Περνάμε τόσο ωραία. Μένουμε μαζί από την πρώτη εβδομάδα. Δεν περιμένω τίποτα, εγώ ζω τη στιγμή».

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved