Γιάννης Πάριος: Σαν σήμερα γεννήθηκε ο τραγουδιστής του έρωτα! Η ηλικία, το όνειρο και η ζωή σήμερα!
Showbiz

Γιάννης Πάριος: Σαν σήμερα γεννήθηκε ο τραγουδιστής του έρωτα! Η ηλικία, το όνειρο και η ζωή σήμερα!

Σαν σήμερα, πριν από 76 χρόνια γεννήθηκε ο τραγουδιστής του έρωτα! Γεγονός καθόλου περίεργο αφού δεν θα μπορούσε να γεννηθεί ο Γιάννης Πάριος άλλη μέρα από την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας! 

Γιατί ο αγαπημένος τραγουδιστής ύμνησε όσο κανένας τον έρωτα αλλά συγχρόνως και το γυναικείο φύλο.

Οι γυναίκες άλλωστε, πάντα είχαν πρωταρχικό ρόλο στη ζωή του. Μπορεί να έκανε τέσσερις γιους και καμία κόρη, όμως στα 60 σχεδόν χρόνια της καριέρας του, μας έμαθε μέσα από τα τραγούδια του να αγαπάμε τη μάνα, τη σύζυγο, τη σύντροφο, την ερωμένη, την κόρη...

Ο Γιάννης Πάριος λοιπόν γεννήθηκε στις 8 Μαρτίου και σήμερα κλείνει τα 76 χρόνια ζωής.

Είναι από τους ανθρώπους που ήξερε από πολύ νεαρή ηλικία με τι θα ασχοληθεί. Το τραγούδι ήταν μονόδρομος. Λάτρευε τη μάνα του και την ιδιαίτερη πατρίδα του, την Πάρο. Γι' αυτό και αποφάσισε να δεχτεί την πρόταση που του έγινε να αλλάξει το επίθετό του, από Βαρθακούρης σε Πάριος. Παντρεύτηκε μικρός την πρώτη του γυναίκα και απέκτησε δύο γιους, τον Χάρη και τον Θανάση.

Χώρισε και λίγο καιρό μετά ερωτεύτηκε τη Σοφία Αλιμπέρτη η οποία τη δεκαετία του '80 ήταν σταρ του σινεμά και αργότερα της τηλεόρασης. Έκανε και μαζί της δυο γιους, τον Μιχαήλ Άγγελο ο οποίος είναι φωτογράφος και τον Νικόλα, που ακολουθεί τα χνάρια του στο τραγούδι σε τελείως διαφορετικό ρεπερτόριο αλλά με την ίδια αφοσίωση. Είναι ο Good Job Nicky o οποίος παραλίγο να βρεθεί στη σκηνή της Eurovision.

Όπως έχει δηλώσει ο ίδιος ο Γιάννης Πάριος σε πρόσφατη συνέντευξή του:

«Δεν ήμουν καλός σύζυγος. Ήμουν σπουδαίος πατέρας. Και είμαι. Καμαρώνω που δεν έχω κάνει ποτέ κακό σε κανέναν. Ενώ μπορούσα, δεν έκανα».

Ο Γιάννης Πάριος έζησε το όνειρό του που ήταν να ασχοληθεί με το τραγούδι. Τα τελευταία χρόνια κάνει επιλεκτικές εμφανίσεις ενώ μόνιμος τόπος κατοικίας του είναι πλέον το σπίτι του στην Πάρο όπου βρίσκει τη γαλήνη που επιθυμεί.

Δείτε φωτογραφίες από τη ζωή του παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved