Γεωργία Μπίκα: Η συγκινητική ανάρτηση, με αφορμή την Ημέρα της Γυναίκας: «Να σπάσουμε τη σιωπή...»
Showbiz

Γεωργία Μπίκα: Η συγκινητική ανάρτηση, με αφορμή την Ημέρα της Γυναίκας: «Να σπάσουμε τη σιωπή...»

Η Γεωργία Μπίκα, τους τελευταίους μήνες, δίνει τον δικό της αγώνα για να βρει την δικαίωση, μετά από την καταγγελία που έκανε η ίδια για σεξουαλική κακοποίηση σε βάρος της. 

Ήταν μια από τις υποθέσεις, που συγκλόνισε το πανελλήνιο, όταν λίγες μέρες μετά την Πρωτοχρονιά, γνωστοποιήθηκε ότι μια 23χρονη κοπέλα από την Θεσσαλονίκη κατήγγειλε ότι βιάστηκε ομαδικά σε σουίτα ξενοδοχείου.

Η Γεωργία Μπίκα, από εκείνη την στιγμή, δίνει τον δικό της αγώνα, για να φτάσει μέχρι την δικαίωση και να δει τους ενόχους να πληρώνουν για το κακό που την έκαναν. Η ίδια έχει μιλήσει πολλές φορές για το ότι όλες οι γυναίκες πρέπει, με όλα αυτά που συμβαίνουν, να λειτουργούν σαν μια γροθιά, μιας και η μια πρέπει να στηρίζει πάντοτε την άλλη. Μάλιστα, πριν από λίγες ώρες, με αφορμή την ημέρα της Γυναίκας, η ίδια έστειλε ένα ηχηρό μήνυμα, μέσα από τον δικηγόρο της.

«Πιστεύω στη δικαιοσύνη. Θα δικαιωθώ και δεν θα υπάρξει από εδώ και μπρος παρόμοια κατάσταση σαν της δικής μου σε καμία κοπέλα και σε καμία γυναίκα σε όλο τον κόσμο. Να σπάσουμε τη σιωπή. Καμία κοπέλα και καμία γυναίκα σε όλο τον κόσμο να μη μείνει μόνη»

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στην παρακάτω gallery:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved