Άγγελος Λάτσιος: Έχει γενέθλια το... κορίτσι του, Γαία και της ευχήθηκε δημόσια
Showbiz

Άγγελος Λάτσιος: Έχει γενέθλια το... κορίτσι του, Γαία και της ευχήθηκε δημόσια

Ο Άγγελος Λάτσιος τους τελευταίους μήνες έχει βρει τον έρωτα στα μάτια της Γαίας Μερκούρη. Οι δυο τους είναι αχώριστοι, ωστόσο κανένας δεν έχει επιβεβαιώσει αλλά ούτε διαψεύσει την είδηση ότι είναι ζευγάρι.

Άλλωστε δεν χρειάζεται να μπουν στην διαδικασία να το παραδεχτούν καθώς οι δύο νέοι δεν κρύβουν πλέον το πόσο ερωτευμένοι είναι.

Συχνά ο γιος της Ελένης Μενεγάκη και η κόρη της Δωροθέας Μερκούρη δημοσιεύουν στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο instagram τρυφερά φωτογραφικά τους στιγμιότυπα, μην κρύβοντας ότι μοιράζονται πολύ δυνατά συναισθήματα.

Το ζευγάρι δείχνει να διανύει μια από τις καλύτερες περιόδους της σχέσης του, την οποία δείχνουν όχι μόνο να εγκρίνουν αλλά και να αποδέχονται με μεγάλη χαρά οι γονείς και των δύο μιας και διαπιστώνουν πολύ συχνά πως ο ένας κάνει τον άλλον ευτυχισμένο.

Σήμερα (11/3) η Γαία Μερκούρη έχει γενέθλια και από το πρωί δέχεται συνεχώς ευχές από τα αγαπημένα της πρόσωπα αλλά και από τους διαδικτυακούς της φίλους. Ανάμεσα σε αυτούς ήταν και ο Άγγελος Λάτσιος, ο οποίος πόσταρε αδημοσίευτες φωτογραφίες με την αγαπημένη του και έγραψε: «Χρόνια πολλά Γαία».

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved