Αγωνία για τη Χριστίνα Παππά! Η μητέρα της στο χειρουργείο- Το συγκινητικό της μήνυμα!
Showbiz

Αγωνία για τη Χριστίνα Παππά! Η μητέρα της στο χειρουργείο- Το συγκινητικό της μήνυμα!

Η Χριστίνα Παππά έχει πολύ μεγάλη αδυναμία στην μητέρα της και την στηρίζει σε κάθε στιγμή, πόσο μάλλον τώρα που εκείνη νοσηλεύεται στο νοσοκομείο. 

Όπως είχε ενημερώσει τους διαδικτυακούς της φίλους, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η μητέρα της είχε νοσηλευτεί και πάλι τον Ιούνιο του 2020.

Δύσκολες είναι οι τελευταίες ώρες για την Χριστίνα Παππά, μιας και η μητέρα της έπρεπε να υποβληθεί σε μια χειρουργική επέμβαση, με σκοπό την αποκατάσταση της υγείας της. Η ίδια της έχει πολύ μεγάλη αδυναμία και αυτό φαίνεται, μιας και θεωρεί ότι η οικογένεια είναι το πιο βασικό πράγμα, που υπάρχει στην ζωή.

Πριν από λίγες ώρες, η Χριστίνα Παππά δημοσίευσε ένα σχετικό story στο Instagram, ενημερώνοντας όλους τους διαδικτυακούς της φίλους ότι η μητέρα της βγήκε από το χειρουργείο, χωρίς ωστόσο να δίνει περισσότερες λεπτομέρειες για την κατάσταση της υγείας της, καθώς και το τι ακριβώς έχει συμβεί με την υγεία της.

Μάλιστα, η ίδια έγραψε χαρακτηριστικά στο βίντεο που ανήρτησε: «Το κορίτσι μου το γλυκό βγήκε από το χειρουργείο! Η καρδιά μου πήγε να σπάσει, όλα καλά χάρη στον καταπληκτικό γιατρό και άνθρωπο. Μάνα είναι μόνο μία. Σ ‘αγαπώ»

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved