Γιούλικα Σκαφιδά: «Δεν θα πήγαινα σε ριάλιτι γιατί δεν μου αρέσει η τόση υπερέκθεση»
Showbiz

Γιούλικα Σκαφιδά: «Δεν θα πήγαινα σε ριάλιτι γιατί δεν μου αρέσει η τόση υπερέκθεση»

Η Γιούλικα Σκαφιδά είναι μία ηθοποιός γεννημένη για να διανύει πολλά χιλιόμετρα στις θεατρικές σκηνές, αλλά και στον δρόμο, αφού ασχολείται με τη γυμναστική και τρέχει σε αγώνες.

Η ηθοποιός σε συνέντευξή της μίλησε για αν έχει λάβει αγενή ή υβριστικά σχόλια στα social media, αν θα έκανε αισθητική παρέμβαση, ενώ αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι πολλοί νέοι συνάδελφοί της, αφήνουν τη δουλειά τους και μπαίνουν σε ριάλιτι.

Τι έχετε να πείτε για τις καταγγελίες περί κακοποιητικών συμπεριφορών στο χώρο σας;

Δεν υπάρχει ένας κώδικας συμπεριφοράς στη δουλειά μας, πράγμα που αποτελεί παγίδα, ειδικά όταν είσαι νέος. Είναι φοβερό όλο αυτό που συμβαίνει. Όλοι μπορεί να είχαμε ακούσει δυο τρία πράγματα για ανθρώπους που ήταν ευάλωτοι στο να φλερτάρουν λίγο πιο έντονα, αλλά δεν είχα φανταστεί όλη αυτή την βαρβαρότητα. Χαίρομαι που βρήκαν συνάδελφοί μου το θάρρος και μίλησαν, έχω θυμό για τους ανθρώπους που εκμεταλλεύτηκαν με τέτοιο τρόπο την δύναμη και την εξουσία τους και μία απογοήτευση γιατί αυτά δεν συμβαίνουν μόνο στο χώρο μας, αλλά και σε άλλους χώρους. Τώρα πια τα νέα παιδιά θα είναι πιο υποψιασμένα σε τέτοιες συμπεριφορές. Σίγουρα ξημερώνει μία φωτεινή μέρα για το θέατρο, όχι γιατί κάποιοι μπορεί να μπουν φυλακή αλλά γιατί εμείς οι ίδιοι συνειδητοποιήσαμε τι ακριβώς γινόταν.

Έχετε λάβει αγενή ή υβριστικά σχόλια στα social media;

Νιώθω την υποχρέωση να εκμεταλλεύομαι την αναγνωρισιμότητά μου για να εκφράσω την άποψη μου, προβάλλοντας κυρίως δράσεις κοινωνικού περιεχομένου που χρειάζονται στήριξη, όπως κάνω τα τελευταία χρόνια με το περιοδικό δρόμου «Σχεδία» ή κάποιες δράσεις για το περιβάλλον. Έχω λάβει πολλά τέτοια υβριστικά σχόλια, άλλωστε δεν έχουμε όλοι την ίδια άποψη. Μπαίνω στη διαδικασία να απαντήσω αρκετές φορές, αλλά με ενοχλεί που μένουμε στην επιφάνεια και όχι στην ουσία του πράγματος, οπότε χάνω το δίκιο μου.

Θα κάνατε ποτέ αισθητική παρέμβαση;

Πήγαινα σε μια δερματολόγο κι έχω κάνει κάποιες παρεμβάσεις στο πρόσωπό μου, αλλά όχι ακραίες. Ίσα ίσα να φαίνεται πιο φρέσκο το πρόσωπό μου ή να μην έχω πανάδες. Δεν είμαι ούτε υπέρ, ούτε κατά, αλλά κάπου στη μέση. Δεν θα μπορούσα να παραποιήσω τα χαρακτηριστικά του προσώπου μου.

Πώς κρίνετε το γεγονός ότι πολλοί νέοι συνάδελφοί σας, αφήνουν τη δουλειά τους και μπαίνουν σε ριάλιτι;

Τα κίνητρα του καθενός είναι διαφορετικά και δεν μπορώ να τα κρίνω. Δεν θα το έκανα εγώ αυτό. Δεν θα ήθελα να υπερεκτεθώ τόσο πολύ. Εκτίθεμαι ήδη με έναν τρόπο μέσα από τη δουλειά μου και ως εκεί.

Πηγή:ΕΓΩ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved