Σταθακόπουλος: Η δουλειά ως μικροπωλητής στην Αιόλου, η ζωή ως κτηνοτρόφος και η άρνηση σε έναν γάμο
Showbiz

Σταθακόπουλος: Η δουλειά ως μικροπωλητής στην Αιόλου, η ζωή ως κτηνοτρόφος και η άρνηση σε έναν γάμο

Ο Πάνος Σταθακόπουλος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή The 2Night Show και μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για όλα!

Ο αγαπημένος ηθοποιός ο οποίος παίζει στην κωμωδία Συμπέθεροι από τα Τίρανα, μίλησε αρχικά για το χωριό του, την Αρχαία Ήλιδα, δηλώνοντας περήφανος για την καταγωγή του από την Αμαλιάδα.

Ο Πάνος Σταθακόπουλος μίλησε επίσης για τα πρώτα χρόνια στην Αθήνα όπου είχε έρθει από το χωριό όταν ζούσε σε ένα υπόγειο. "Οι γονείς μου ήθελαν να έρθω στην Αθήνα, να μάθω Ιταλικά για να πάω στην Ιταλία να σπουδάσω ιατρική" είπε αρχικά ο ηθοποιός.

Αναφέρθηκε στην οικογένειά του, η οποία είναι αγροτική: "Ο γονείς μου ασχολούνταν με γεωργικές εργασίες, έχω δουλέψει πάρα πολύ στα χωράφια" είπε και μίλησε για τη φάρμα που διαθέτει στο χωριό του.

"Η πρώτη μου δουλειά ήταν στο λογιστήριο μιας εταιρίας με είδη υγιεινής, αλλά έφυγα από εκεί γιατί είχα γραφτεί κρυφά στη δραματική σχολή" αποκάλυψε ο γνωστός ηθοποιός και συνέχισε: "Όταν πέρασα στη δραματική σχολή, πήγα στην Αιόλου, έγινα μικροπωλητής και πουλούσα κάλτσες και μπρίκια σε πάγκους για να τα βγάλω πέρα".

Ο Πάνος Σταθακόπουλος επίσης αναφέρθηκε στη μεγάλη αγάπη που έχει κατακτήσει από τον ρόλο του ως Δήμαρχος στη σειρά Συμπέθεροι απ' τα Τίρανα".

"Όταν έπαιζα στην παράσταση "Άμλετ Β'" υπήρχε μια κοπέλα που είχε έρθει να τη δει 16 φορές".

Σε ό,τι αφορά την απόφασή του μέχρι σήμερα να μην παντρευτεί, ο ηθοποιός είπε: "Δεν παντρεύτηκα ποτέ, πέρασε από το μυαλό μου αλλά όπως πέρασε, έτσι και έφυγε". Η άρνησή του για έναν γάμο είναι επειδή όπως τόνισε, δεν θέλει να μπει σε μία τέτοια διαδικασία. "Είμαι υπέρ της συντροφικότητας και όχι του γάμου" τόνισε ο Πάνος Σταθακόπουλος.

Δείτε παρακάτω απόσπασμα από την τηλεοπτική του συνέντευξη:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved