Media

Πάνος Σταθακόπουλος: «Πήγα να φύγω από δουλειά, εξαιτίας του Φιλιππίδη»- Η ιστορία με την γαϊδούρα!

Gossip-tv Team

Ο Πάνος Σταθακόπουλος παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη, κατά την οποία υπήρξε άκρως αποκαλυπτικός και μίλησε και για παλαιότερη συνεργασία του με τον Πέτρο Φιλιππίδη

Είναι ένας από τους πιο αγαπημένους ηθοποιούς, με μια αξιοθαύμαστη πορεία σε τηλεόραση, θέατρο και κινηματογράφο και το κοινό τον παρακολουθεί συνεχώς.

Ο Πάνος Σταθακόπουλος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της ΕΡΤ "Στούντιο 4" και υπήρξε άκρως αποκαλυπτικός, μιλώντας για πληθώρα θεμάτων, αλλά και την καριέρα του. Στο γεγονός που στάθηκε, ήταν εκείνο που αφορούσε την παλαιότερη συνεργασία που είχε με τον Πέτρο Φιλιππίδη και παραδέχτηκε πως εκείνος ήθελε να φύγει από την δουλειά και να διακόψει αυτήν την συνεργασία, ενώ τελικά έκανε υπομονή, μέχρι να ολοκληρωθούν οι παραστάσεις. Σε παλαιότερες δηλώσεις του μάλιστα, είπε πως είχε δεχτεί και ο ίδιος κακοποιητική συμπεριφορά από τον Φιλιππίδη.

Όπως ανέφερε ο ίδιος χαρακτηριστικά:«Είχε κάποιες εξάρσεις. Δεν ξέρω αν ήταν η έπαρση ή ο χαρακτήρας του. Πολλούς, κι εμένα, μας έκανε να λέμε «δεν θέλω να πάω τώρα στη δουλειά». Έχει τύχει και με άλλους ηθοποιούς, που είτε είναι τώρα στη ζωή είτε όχι. Είναι, όμως, μεμονωμένες περιπτώσεις ευτυχώς»

«Πραγματικά με στενοχωρεί γιατί κάποιοι άνθρωποι που τους έχει δώσει ο Θεός, σχεδόν τα πάντα… Επειδή δεν είμαι αχάριστος, με πήρε από δουλειά που με είδε στον Βλαδίμηρο Κυριακίδη στον Άμλετ και κάναμε το Κλειδί που πήγε δύο χρόνια. Δεν είμαι αχάριστος αλλά άλλο το ένα και άλλο το άλλο».

«Ήθελα να φύγω από τη δουλειά και λέω «θα το κάνω εγώ στα τόσα χρόνια πρώτη φορά να φύγω από δουλειά»; Ήξερα και πώς θα ακουστεί απέξω και από την άλλη το θεωρούσα και ήττα. Φίλοι και συνάδελφοι μου έλεγαν «μείνε, θα πάμε περιοδεία κι εκεί τα πράγματα θα καλυτερεύσουν ενδεχομένως» και λέω θα μείνω. Πήρα τον αδελφό μου και του είπα «θέλω να μου αγοράσεις μία γαϊδούρα». Είναι από τα αγαπημένα μου, έχει να κάνει με την υπομονή και την ταπεινότητα. Κι έχω την γαϊδούρα μου τη βλέπω και σκεφτόμουν ότι πρέπει να έχουμε υπομονή και όλα θα ξεπεραστούν»

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

Πάνος Σταθακόπουλος: «Ήμουν μπροστά σε κακοποιητική συμπεριφορά του Φιλιππίδη σε συνάδελφο»

Σταθακόπουλος: «Έχω χάσει τρία αγαπημένα πρόσωπα από τροχαίο, λύγισα»

Πάνος Σταθακόπουλος: «Αν δω αχαριστία, πληγώνομαι αλλά το τελειώνω»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved