Ανδριάνα Ανδρέοβιτς: «Πριν κοιμηθώ γίνεται πανικός»!
Showbiz

Ανδριάνα Ανδρέοβιτς: «Πριν κοιμηθώ γίνεται πανικός»!

Η ηθοποιός Ανδριάνα Ανδρέοβιτς, η οποία φέτος συμμετέχει με τον ρόλο της Λουίζας στην επιτυχημένη δραματική σειρά «Ο όρκος» στην ΕΡΤ1, απάντησε σε κάποια απλά ερωτήματα στο περιοδικό Mytv για να την μάθουμε λίγο καλύτερα.

Η Αντριάνα Ανδρέοβιτς έχει γεννηθεί στη Θεσσαλονίκη, έχει μεγαλώσει στην Δράμα και έχει σπουδάσει Μαθηματικά στο Πανεπιστήμιο και έπειτα υποκριτική στο ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας. Όπως φαίνεται λοιπόν, ο χώρος της υποκριτικής την μάγεψε και υπερίσχυσε...

Η Ανδριάνα Ανδρέοβιτς μίλησε για τις συνήθειές της, για όσα αγαπάει αλλά και για μικρές καθημερινές της στιγμές.

Συγκεκριμένα είπε:

Ή πορεία μου προς την υποκριτική ξεκίνησε με χορό. Αργότερα, ήρθαν η μουσική, το μουσικό σχολείο, οι μπάντες που είχαμε ως έφηβοι και έπειτα το θέατρο ο συνδυασμός όλων δηλαδή...Στη δραματική σειρά «Ο όρκος», στην οποία συμμετέχω, απολαμβάνω τους συνεργάτες μου. Είναι αξιοζήλευτοι! Ηθοποιοί, συνεργείο, σκηνοθέτης, σεναριογράφοι. Ο χαρακτήρας που ερμηνεύω είναι η Λουίζα, γυναίκα του εφοπλιστή Ζαφείρη, που είναι και νέα μανούλα. Αλλά ο ρόλος μου θα αποκαλυφθεί στην πορεία...

Δεν αποχωρίζομαι ποτέ το πιπάκι από τα τσιγάρα μου. Το αγαπημένο μου μέρος είναι η Σύρος ενώ το καλύτερο καλοκαίρι της ζωής μου ήταν στην Ανάφη, το 2018. Το πιο όμορφο δώρο που μου έχουν κάνει είναι ένα πάρτι-έκπληξη με τους ανθρώπους που αγαπώ. Η αγαπημένη μου ταινία είναι αυτές τις μέρες το «Dr Strangelove» του Στάνλεϊ Κιούμπρικ. Το αγαπημένο μου βιβλίο είναι«Η κοινωνία της κόπωσης» του Μπιουνγκ-Τσουλ Χαν ενώ από μουσική ακούω μέταλ και ροκ. Η στιγμή της ζωής μου που θα ήθελα να ξαναζήσω είναι το πρώτο μου φιλί με τον άντρα που αγαπώ. Δεν συγχωρώ με τίποτα την επίμονη, συνειδητή αδικία.

Για μένα πλούτος είναι μόνο οι άνθρωποι σου. Η μεγαλύτερη τρέλα που έχω κάνει είναι να βάλω όλα μου τα πράγματα σε μία αποθήκη και να έρθω στην Αθήνα με μία βαλίτσα να δουλέψω ως ηθοποιός. Αυτό που φοβάμαι περισσότερο είναιη απανθρωπιά.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved