Γιώργος Μπανταδάκης: «Αυτοκίνητο με εκτίναξε δυο μέτρα στον αέρα… Σώθηκα από θαύμα»
Showbiz

Γιώργος Μπανταδάκης: «Αυτοκίνητο με εκτίναξε δυο μέτρα στον αέρα… Σώθηκα από θαύμα»

Ο Γιώργος Μπανταδάκης είναι ένας από τους συμμετέχοντες της επιτυχημένης δραματικής σειράς «Ο όρκος». Ο ηθοποιός αποκάλυψε το άγνωστο ατύχημα που είχε, που παραλίγο να κοστίσει και την ζωή του. 

Με το ταλέντο και το διαπεραστικό του βλέμμα, ο Γιώργος Mπανταδάκης έχει καταφέρει να αφήσει τη δική του σφραγίδα στην υποκριτική, χωρίς να σταματά λεπτό να κάνει όνειρα. Φέτος διανύει μια άκρως δημιουργική περίοδο, πρωταγωνιστώντας στην επιτυχημένη σειρά της ΕΡΤ «Ο όρκος», ενώ τον Απρίλιο επιστρέφει στο σανίδι με την παράσταση «Οι άθλοι του Ηρακλή», της Κάρμεν Ρουγγέρη, στο Christmas Theater.

Ο ηθοποιός έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό Εγώ και μίλησα για όλα.

Μιας που έχεις σπουδάσει Κοινωνική Θεολογία, ο Θεός έχει έντονη την παρουσία Του στη ζωή σου;

Υπάρχουν πολλές δύσκολες στιγμές, στις οποίες νιώθω την παρουσία του Θεού και κυρίως, του Αγίου Ραφαήλ, τον θεωρώ προστάτη μου. Ειδικά σε μια στιγμή που έπαθα ένα σοβαρό τροχαίο.

Τι είχε συμβεί τότε;

Στο Λύκειο με είχε ένα αμάξι, το οποίο με εκτίναξε δυο μέτρα στον αέρα. Έπεσα στο παρμπρίζ, γλίτωσα το κεφάλι μου από το να χτυπήσω στο κράσπεδο και να πεθάνω και έσπασα απλά ένα πόδι. Δεν είχα καμία άλλη εκδορά. Το θεωρώ θαύμα που έζησα και πιστεύω ότι ο Θεός παίζει σε μένα έναν ρόλο, είναι το καταφύγιό μου. Για τον καθέναν υπάρχει ένα θείο.

Ήρθες ποτέ αντιμέτωπος με κρίση πανικού;

Έχω πάθει κρίση άγχους μέσα στο αμάξι. Με έπιασε σαν αμόκ… Ήταν μια πολύ στρεσογόνα περίοδος, είχα ένα πρόγραμμα λίγο χαοτικό και επειδή είμαι πολύ συνεπής, μου συνέβη αυτό. Μου εξήγησαν ότι πολλές φορές οι άντρες το παθαίνουν μέσα στο αμάξι που είναι ένας οικείος και προστατευμένος χώρος, που μπορούν να βγάλουν την έντασή τους. Κάποιοι νομίζουν ότι παθαίνουν εγκεφαλικό, σε μένα εκφράστηκε με το να φωνάζω πολύ δυνατά.

Χώρος και χρόνος για έρωτα υπάρχει στη ζωή σου;

Όταν υπάρχει ο έρωτας στη ζωή, όλα συνδυάζονται (γέλια).

Είσαι ερωτευμένος την περίοδο αυτή;

Βρίσκομαι σε έναν καλό δρόμο (γέλια).

Φαντάζεσαι τον εαυτό σου μπαμπά;

Το θέμα παιδιού, το έχω πια διαφορετικά στο μυαλό μου. Παλιά, οικογένεια και παιδί τα είχα σεταρισμένα όπως τα έχουν όλοι. Τώρα πιστεύω ότι οι άνθρωποι που έχουν τη διάθεση να είναι γονείς, μπορούν να είναι με οποιονδήποτε τρόπο. Είναι προτιμότερο τα παιδιά να μεγαλώνουν με ανθρώπους, παρά να είναι στα ιδρύματα.

Θα υιοθετούσες ένα παιδί;

Είτε έκανα ένα παιδί, είτε υιοθετούσα ένα παιδί, θα ήταν μεγάλη μου χαρά. Το βρίσκω ευλογία.

Διαβάστε επίσης

Γιώργος Μπανταδάκης: Αυτό είναι το πρώτο πράγμα που κοιτάει και τον γοητεύει σε μια γυναίκα!

Γιώργος Μπανταδάκης: Γιατί απέρριψε την πρόταση που είχε για τις Άγριες μέλισσες;

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved