Νίκος Συρίγος:  «Μια εκπομπή αμιγώς ψυχαγωγική, θα ήταν χαζοχαρούμενη με όσα συμβαίνουν γύρω μας...»
Showbiz

Νίκος Συρίγος: «Μια εκπομπή αμιγώς ψυχαγωγική, θα ήταν χαζοχαρούμενη με όσα συμβαίνουν γύρω μας...»

Ο Νίκος Συρίγος μίλησε για την απόφαση του να συνεργαστεί με την Σίσσυ Χρηστίδου, αλλά και για την "παρεμβατικότητα" της ενημέρωσης στην ψυχαγωγία.

Το μάθημα του Επαγγελματικού Προσανατολισμού μάλλον θα ήταν περιττό
για εκείνον, αφού ήδη από το Δημοτικό ήξερε τι ήθελε να κάνει. Το πρώτο
βραβείο που κέρδισε σε έναν πανελλήνιο διαγωνισμό έκθεσης, με θέμα την
αποταμίευση χάραξε τον δρόμο που θα ακολουθούσε.

O Νίκος Συρίγος παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό OK! και μίλησε για όλους και για όλα. Συγκεκριμένα, αποκάλυψε το πως οδηγήθηκε στην απόφαση να δεχτεί την πρόταση για το "Χαμογέλα και Πάλι" ενώ, παράλληλα χαρακτήρισε την συνεργασία του με τα υπόλοιπα παιδιά της εκπομπής, λέγοντας ότι ειναι μια παρέα, που ο ίδιος θα επέλεγε έτσι και αλλιώς στην καθημερινή του ζωή. Τέλος, ο Νίκος Συρίγος εξέφρασε την άποψή του σχετικά με τον τρόπο που έχει "εισέλθει" η ενημέρωση στην ψυχαγωγία, μιας και, λόγω της επικαιρότητας, κάτι τέτοιο είναι απαραίτητο.

Φέτος σε βλέπουμε στην εκπομπή Χαμογέλα και πάλι!. Πώς προέκυψε η συνεργασία σου με τη Σίσσυ Χρηστίδου;

Το περασμένο καλοκαίρι με διαφορά δύο ημερών δέχτηκα κάποιες προτάσεις. Η πρώτη που με πήρε ήταν η Σίσσυ κι αυτό το εκτίμησα πολύ. Με πήραν, επίσης, από τον ΣΚΑΪ, όπου με ήθελαν είτε για την εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου, είτε για την εκπομπή του Γρηγόρη Γκουντάρα. Ρώτησα λοιπόν τις κόρες μου. Και οι δυο μου είπαν να πάω στη Σίσσυ. Από τη στιγμή λοιπόν που είχα πάρει το ΟΚ από τις κόρες μου, δεν χρειάστηκε να το συζητήσω πολύ.

Έδεσες αμέσως με την υπόλοιπη ομάδα;

Αυτό που ζω με τη Σίσσυ, τον Παύλο, τον Κωνσταντίνο (σ.σ. Βασάλο) και την Ελενίτσα (σ.σ. Βουλγαράκη) είναι υπέροχο. Είναι μια παρέα που θα την επέλεγα και στην πραγματική μου ζωή. Είναι οι άνθρωποι που θα ήθελα να περάσω μαζί τους κάποιο βράδια και να πιούμε ένα κρασί ή να πάμε μια εκδρομή.

Ο Παύλος σε χαρακτήρισε τον «ποιητή της παρέας».

Ο Παύλος για εμένα είναι μια πολύ μεγάλη έκπληξη. Έχει ένα βρετανικό χιούμορ που μπορεί να σε γονατίσει, Είναι, επίσης, πολύ δίκαιος και έχει μια ειλικρίνεια με τους συνεργάτες του που εγώ τη γουστάρω. Δεν θα σου χώσει ποτέ το μαχαίρι στην πλάτη. Ό,τι είναι να σου πει θα σ' το πει εκείνη την ώρα, μπαμ και κάτω. Αυτό δεν το συναντάς γενικά σε δουλειές.

Πώς βλέπεις το γεγονός ότι όσα συμβαίνουν γύρω μας έχουν με κάποιον τρόπο επιβάλει στις ψυχαγωγικές εκπομπές να έχουν και ενημερωτικά στοιχεία;

Αν μια εκπομπή έβγαινε και ήταν αμιγώς ψυχαγωγική, θα ήταν χαζοχαρούμενη με συμβαίνουν γύρω μας... Ο κόσμος αλλάζει. Γίνεται σκληρότερος, Όλες αυτές οι ειδήσεις με τις οποίες βομβαρδιζόμαστε αυτόν τον καιρό είναι πρωτόγνωρες. Δεν μπορείς λοιπόν εσύ να βγαίνεις και να λες ό,τι σου κατέβει. Αν η τηλεόραση θέλει να έχει μια επαφή με την κοινωνία, μπορεί να γελάσεις, να τραγουδήσεις και να δεις Survivor, αλλά πρέπει παράλληλα να παρακολουθείς και τα υπόλοιπα που υπάρχουν στη ζωή. Γιατί υπάρχουν και θα υπάρχουν.

Σε τρομάζουν όλα αυτά που γίνονται;

Εμένα όχι. Αλλά με τρομάζουν για τα κορίτσια μου. Στα 45 μου είμαι μεγάλος πια, για να φοβάμαι.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved