Συρίγος: «Η συνειδητοποίηση ότι δεν θα βάζω τις κόρες μου για ύπνο, ήταν ο, τι πιο οδυνηρό έζησα»
Showbiz

Συρίγος: «Η συνειδητοποίηση ότι δεν θα βάζω τις κόρες μου για ύπνο, ήταν ο, τι πιο οδυνηρό έζησα»

Ο Νίκος Συρίγος μίλησε για την ιδιαίτερη σχέση που έχει με τις δυο κόρες του ενώ ταυτόχρονα αποκάλυψε το αν κάνει σχέδια για το μέλλον. 

Σε συνέντευξη που παραχώρησε, ο Νίκος Συρίγος παραδέχτηκε ότι του ήταν αρκετά δύσκολο να βρει τις ισορροπίες του, μετά από τον χωρισμό του.

Ο Νίκος Συρίγος μίλησε στο περιοδικο ΟΚ! για τις δυο κόρες του, που είναι για εκείνον "το πιο γλυκό κομμάτι της ζωής του". Μεταξύ άλλων, είπε πως ένα διαζύγιο είναι πάντα δύσκολο, ειδικά όταν έχεις παιδιά, μιας και βάζεις στην άκρη τα δικά σου θέλω, δίνοντας προτεραιότητα σε εκείνα. Παράλληλα, ο γνωστός δημοσιογράφος παραδέχτηκε ότι ζει την κάθε μέρα ξεχωριστά, μιας και η πραγματικότητα έχει αποδείξει ότι δεν μπορείς εύκολα να κάνεις σχέδια για το μέλλον.

Έχεις δύο κόρες, έτσι;

Ναι, την 'Ελενα, που είναι 13, και την Εύα, που είναι 21.

Σου έχουν κάνει ποτέ κάποια ερώτηση που να σε έφερε σε δύσκολη θέση;

Ευτυχώς δεν με έχουν ρωτήσει ακόμα γιατί χώρισα με τη μαμά τους. Είτε γιατί ξέρουν είτε γιατί δεν θέλουν να ακούσουν την απάντηση προκειμένου να μην πάρουν αύριο - μεθαύριο θέση. Ξέρουν τι να με ρωτήσουν και ξέρουν-και τι να μη με ρωτήσουν κι αυτό είναι το ουσιαστικό της σχέσης, θέλω να σου πω ότι μπορεί κάποιος να πει ότι είμαι καλός ή κακός δημοσιογράφος, καλός ή κακός άνθρωπος… Δεν νομίζω όμως ότι θα βρεθεί κάποιος να πει ότι είμαι κακός πατέρας. Αυτό δεν το διαπραγματεύομαι.

Πώς βίωσες τον χωρισμό σου και τη μετακόμιση σε ένα σπίτι, που πλέον ζεις μόνος;

Είναι το χειρότερο πράγμα που έχει τύχει στη ζωή μου. Δεν το έχω συνηθίσει. Έχει περάσει ενάμισης χρόνος, θεωρώ ότι για να είσαι καλός πατέρας πρέπει να είσαι ευαίσθητος. Από την άλλη, για να περνάς καλά ενώ έχεις χωρίσει πρέπει ναείσαι αναίσθητος. Εγώ λοιπόν με τις κόρες μου είμαι άπειρα ευαίσθητος. Είναι το πιο δύσκολο πράγμα που έχει τύχει να διαχειριστώ και, πίστεψε με, δεν ήταν εύκολη η ζωή μου… Έχω μια μάνα που έχει σκλήρυνση κατά πλάκας είκοσι πέντε χρόνια και δίνει τη μάχη της μέρα με τη μέρα. Είχαμε ζόρικα προβλήματα ως οικογένεια γενικά. Η διαχείριση όμως που έπρεπε να κάνω συνειδητοποιώντας, ότι δεν θα βάζω τις κόρες μου για ύπνο το βράδυ και δεν θα ξυπνάμε μαζί είναι ό,τι πιο οδυνηρό έχω ζήσει.

Πολλά ζευγάρια λένε ότι δυσκολεύονται περισσότερο να χωρίσουν όταν υπάρχουν παιδιά. Εσύ το βίωσες αυτό;

Προφανώς, Ένας φίλος μου μου έχει πει ότι ον δεν έχεις παιδιά, ο χωρισμός λύνεται με ένα διαζύγιο. Όταν έχεις όμως παιδιά, σκέφτεσαι περισσότερο το «εμείς» σε σχέση με το «εγώ», Για πάρα πολλά χρόνια έβαλα τον εαυτό μου εντελώς στην άκρη για να βλέπω τα παιδιά να μεγαλώνουν και να βάζω τις κόρες μου για ύπνο. Τις αγαπώ πολύ. Συζητάμε τόση ώρα για τα κορίτσια και θέλω να σου πω ότι η μεγάλη, η Εύα, που είναι 21 ετών, είναι κόρη της πρώην γυναίκας μου από τον πρώτο της γάμο με έναν Ολλανδό. Εγώ την έχω όμως από 13 μηνών και την έχω φέρει 21 χρόνων, Τη μεγάλωσα και τη σπουδάζω. Έχω λοιπόν δύο κορίτσια. Απλά τη μία την έκανα εγώ και την άλλη τη βρήκα έτοιμη.

Σχέδια για το μέλλον κάνεις;

Η ζωή μας έχει αποδείξει -ειδικά τα τελευταία χρόνια με τον κόρονοϊό- ότι μπορείς να κάνεις σχέδια μεχρι την επόμενη εβδομάδα. ,Η δική μου ζωή τον τελευταίο ενάμιση χρόνο μου έχει αποδείξει ότι είναι δύσκολο να κάνεις σχέδια για το μέλλον. Οπότε προτιμώ να ζω την κάθε μέρα. Αυτό το χιλιοειπωμένο που λέμε αλλά είναι το πιο ουσιώδες. Πρέπει να ζεις την κάθε μέρα σαν να είναι η τελευταία.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved