H τρυφερή ανάρτηση της Ελένης Μενεγάκη για τα γενέθλια της μικρής Μαρίνας και η υπέροχη φωτό!
Showbiz

H τρυφερή ανάρτηση της Ελένης Μενεγάκη για τα γενέθλια της μικρής Μαρίνας και η υπέροχη φωτό!

Γενέθλια έχει σήμερα η Μαρίνα Παντζοπούλου και γίνεται επτά ετών. 

Το στερνοπούλι της οικογένειας που έχει πάρει τα... μυαλά της μαμάς και του μπαμπά της σήμερα γιορτάζει και φυσικά για τους ευτυχισμένους γονείς γιορτάζει όλη η πλάση!

Η Ελένη Μενεγάκη η οποία αποδεικνύει πολύ συχνά πόσο τρυφερή μανούλα είναι, δεν θα μπορούσε να μην εκφράσει και δημόσια τις ευχές της στην κορούλα της που μπορεί να μην ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα τρία παιδιά της, όμως επειδή είναι μικρούλα ακόμη, γνωρίζει καλά πως την έχει πιο πολύ ανάγκη.

Άλλωστε είναι και εκείνη πολύ ναζιάρα και χαδιάρα και φυσικά μαμά και κόρη έχουν αναπτύξει από πολύ νωρίς μία πολύ αγαπησιάρικη σχέση.

Απόψε λοιπόν (29/3) η Ελένη Μενεγάκη θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα υπέροχο οικογενειακό στιγμιότυπο για να ευχηθεί στη μικρούλα της χρόνια πολλά.

"Πριν 7 χρόνια τέτοια ώρα περίπου γεννήθηκε η μικρή μου κόρη! ΜΑΡΙΝΑ μου χρόνια σου πολλά! Να χαμογελάς, να διασκεδάζεις με την καρδιά σου και να σκορπάς χαρά σε όλους μας ! Σ αγαπώ μικρό ζουζούνι ! 🎂 #7 #μαμαελενη #eleni" έγραψε η Ελένη Μενεγάκη στη λεζάντα μιας υπέροχης φωτογραφίας με τις κόρες της μεσοπέλαγα, προφανώς από το πρόσφατο καλοκαίρι.

Δείτε την παρακάτω:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved