Ελένη Μενεγάκη: Τα 7 tips που την κάνουν να δείχνει 10 χρόνια νεότερη
Showbiz

Ελένη Μενεγάκη: Τα 7 tips που την κάνουν να δείχνει 10 χρόνια νεότερη

Αυτά είναι τα μυστικά της Ελένης Μενεγάκη.

Είναι μία γυναίκα που σίγουρα η ηλικία της δεν φαίνεται σε καμία περίπτωση. Κάποιος θα μπορούσε να μπει ότι μόλις μπήκε στο «κατώφλι των 40», παρά το γεγονός ότι έχει ξεπεράσει τα 50. Φυσικά, δεν είναι μόνο το καλό της DΝΑ, αλλά και η φροντίδα που προκαλεί η ίδια στον εαυτό της. Ποια είναι όμως τα μυστικά ομορφιάς της;

1)Η κρέμα ματιών δεν είναι μόνο για τα μάτια

Δεν ξεχνά ποτέ να βάζει κρέμα μαπών, ωστόσο δεν περιορίζεται μόνο στην περιοχή των μαπών, αλλά γενικότερα στο πρόσωπο. Συγκεκριμένα, την εφαρμόζει γύρω από τα χείλη, η οποία προκαλεί στον οργανισμό παρόμοια οφέλη. Όπως έχει δηλώσει και η ίδια «Εγώ πάντα έβαζα την κρέμα μαπών γύρω γύρω από τα χείλη. Πάντα».

2)Δεν ξεχνά ποτέ το αντηλιακό

Πολλές γυναίκες θυμούνται την ύπαρξη του αντηλιακού τους καλοκαιρινούς μήνες, κάτι το οποίο είναι μέγα λάθος. «Δεν υπάρχει περίπτωση να περάσει μέρα που να μην περάσω πάνω από την κρέμα και μία αντηλιακή. Κι ας είναι καταχείμωνο. Δεν παίζω πια. Τώρα πια φοβάμαι», έχει ξεκαθαρίσει.

3)Το σωστό χρώμα στα μαλλιά έχει μεγάλη σημασία

Μία συμβουλή που ίσως δεν γνωρίζετε είναι πως όσο μεγαλώνει μία γυναίκα πρέπει να ανοίγει το χρώμα των μαλλιών της και αυτό είναι κάτι που συμβάλλει σημαντικά στην αντιγήρανση. «Η γυναίκα όταν μεγαλώνει αυτά τα μυστικά σας τα λέω χρόνια - πρέπει να ανοίγει το χρώμα των μαλλιών της να την γλυκαίνει. Ακόμα και αυτές που μέχρι τα σαράντα τους είχαν τα μαλλιά τους καστανά, σκούρα, θα δείτε πόσο τους πάει όταν τα ανοίγουν μεγαλώνοντας. Φωτίζει παιδιά το ανοιχτό μαλλί», έχει αναφέρει.

4)Δεν κοιμάται ποτέ χωρίς να εφαρμόσει την κρέμα νυκτός

Όσο και αν νυστάζει και θέλει γρήγορα να πάει για ύπνο, δεν ξεχνά ποτέ να κάνει μία βραδινή ιεροτελεστία. Σύμφωνα με την ίδια: «Αφού ξεβαφτώ, αν δεν βάλω κρέμα, δεν μπορώ, με τραβάει το πρόσωπο μου! Δεν μπορώ, θέλω να βάλω κρέμα κάθε βράδυ», έχει αποκαλύψει.

5)Δεν παραλείπει τη φροντίδα του λαιμού της

Ο λαιμός είναι το δυνατό «όπλο» της Ελένης και αυτό το γνωρίζει. Έτσι, τον περιποιείται συχνά. «Πιο πολλά κρέμα βάζω στον λαιμό, παρά στο πρόσωπο. Είναι πολύ ευαίσθητη περιοχή και γι' αυτό όταν ξεβάφεστε μην πολυτρίβεστε, γιατί είναι τόσο ευαίσθητο αυτό το σημείο που κάνει εύκολα ζάρες, «κοψίματα», έχει ξεκαθαρίσει.

6) Εμπιστεύεται τη ρετινόλη

Τα τελευταία χρόνια η παρουσιάστρια του Μega έχει εντάξει στην καθημερινότητα
της, τη ρετινόλη, το συστατικό, που από πολλούς δερματολόγους χαρακτηρίζεται το «χρυσό δισκοπότηρο της αντιγήρανσης». Αυτό βοηθά στην πάχυνση της ζωντανής επιδερμίδας, ενώ ταυτόχρονα ενισχύει τις επιδερμικές ίνες προκειμένου να μειωθεί η εμφάνιση λεπτών γραμμών και ρυτίδων.

7)Δεν ξεχνά να χαμογελά

Όσες κρέμες και να αξιοποιεί στην επιδερμίδα της μία γυναίκα, «σαν το χαμόγελο δεν έχει». Γι αυτόν τον λόγο: «Η μεγαλύτερη λάμψη για το πρόσωπο μια γυναίκας είναι να είναι μέσα της καλά, να είναι η ψυχή της γεμάτη, να είναι χαρούμενη κι αν είναι και ερωτευμένη ακόμα καλύτερα. Όποτε πάω εκεί υπερτσιτώνω, υπερλάμπω θα έλεγα», έχει ξεκαθαρίσει.

Πηγή: Εγώ

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved