Νάσια Κονιτοπούλου: Πάθαινα κρίσεις πανικού, ένιωθα ότι δεν μπορούσα να αναπνεύσω
Showbiz

Νάσια Κονιτοπούλου: Πάθαινα κρίσεις πανικού, ένιωθα ότι δεν μπορούσα να αναπνεύσω

Η τραγουδίστρια Νάσια Κονιτοπούλου μίλησε σε γνωστό περιοδικό για το διαζύγιο της, για την κατάθλιψη αλλά και για τις κρίσεις πανικού.

Η Νάσια Κονιτοπούλου είναι μια επιτυχημένη καλλιτέχνιδα του νησιώτικου τραγουδιού που μας έχει χαρίσει απίστευτες ερμηνείες με την υπέροχη φωνή της. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «Λοιπόν», μίλησε για το διαζύγιο της, την κατάθλιψη αλλά και για τις κρίσεις πανικού που την ταλαιπώρησαν.

Το διαζύγιο δεν ήταν κάτι που το θέλατε εσείς;

Παρόλο που τα τελευταία χρόνια δεν περνούσα καθόλου καλά, επειδή είχαμε περάσει μαζί 23 χρόνια, δεν ήθελα να πάνε χαμένα. Ήθελα να το προσπαθήσουμε και να βρούμε μια λύση, ίσως και με κάποιον ειδικό. Ωστόσο, δεν το ήθελε αυτό άλλη πλευρά, είχε τάσεις φυγής και πίστευε ότι δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι προς το καλύτερο. Με πλήγωσε πολύ η διάλυση της ,οικογένειάς μου. Έχω μεγαλώσει σε μια αγαπημένη οικογένεια, όπου ήταν μέχρι το τέλος μαζί και δεν είχες φανταστεί να μου συμβεί ένας χωρισμός. Ωστόσο, επειδή αυτό που ήθελα ήταν να είμαστε μαζί με τον άντρα μου αγαπημένοι και ενωμένοι μαζί με το παιδί κι αυτό δεν συνέβαινε τα τελευταία χρόνια, τελικά ήταν το καλύτερο που μπορούσε να γίνει το διαζύγιο.

Σας φόβισε η μοναξιά; Σας φοβίζει ακόμα;

Ναι, η αλήθεια είναι αυτή. Νιώθω πάρα πολύ μόνη. Παρόλο που έχω γύρω μου ανθρώπους που με νοιάζονται, νιώθω πολύ μόνη. Έχω προσπαθήσει να μπω σε άλλες σχέσεις, αλλά δεν ήταν επιτυχημένες. Δεν κράτησαν, θέλω πολύ να ερωτευτώ και μου στοιχίζει που είμαι τόσο καιρό μόνη.

Περάσατε πολλά δύσκολα...

Ναι, μαζεύτηκαν πολλά. Έπαθα κατάθλιψη και πήγα σε ψυχολόγο για να το αντιμετωπίσω. Πάθαινα κρίσεις πανικού, ένιωθα ότι δεν μπορούσα να αναπνεύσω.

Κοντέψατε ωστόσο, να χάσετε και το σπίτι σας από τις καλοκαιρινές διακοπές…

Ναι, έφτασε η φωτιά απέναντι μου. Σταμάτησε στα δέντρα έξω από το .σπίτι μου. Αναγκάστηκα να φύγω δύο φορές. Ήταν τρομακτικό. Πήρα τα σκυλάκια μας, την τσάντα μου και δυο εσώρουχα και τα άφησα όλα πίσω, χωρίς να ξέρω αν θα ξανά βρω κάτι, Μας φιλοξένησε η φίλη μου η Κωνσταντίνα η τραγουδίστρια, στη Γλυφάδα. Να είναι πάντα καλά, την ευγνωμονώ.

Διαβάστε επίσης:

Νάσια Κονιτοπούλου: «Τριγυρνούσα στο σπίτι σαν άρρωστη, με τις πιτζάμες όλη μέρα, αχτένιστη, άβαφτη»

Νάσια Κονιτοπούλου: «Με επηρέασε η απώλεια της μητέρας μου, έπεσα σε κατάθλιψη»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved