Στέλιος Πετράκης:«Πρέπει να κάνεις πολλές δουλειές για να επιβιώσεις»
Showbiz

Στέλιος Πετράκης:«Πρέπει να κάνεις πολλές δουλειές για να επιβιώσεις»

Ο ηθοποιός, Στέλιος Πετράκης που γνωρίσαμε μέσα από τη σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, «Να με προσέχεις», σε συνέντευξη που παραχώρησε σε περιοδικό μίλησε για την οικονομική κρίση που βιώνει ο χώρος της υποκριτικής, αλλά και για πολλά... άλλα!

Πρόκειται για έναν ηθοποιό με ήθος και ταλέντο. Τον έχουμε απολαύσει σε πολλές θεατρικές και τηλεοπτικές δουλειές. Το σημαντικό για τον Στέλιο Πετράκη είναι πως κρατά χαρακτήρα και κερδίζει την αγάπη του κοινού. Ο ηθοποιός, που γνωρίσαμε ως «Πάνο» μέσα από την επιτυχημένη σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη «Να με προσέχεις», μίλησε στο περιοδικό «Λοιπόν» για την τηλεόραση αλλά και για το θέατρο που τόσο πολύ αγαπά!

Η τηλεόραση είναι ένα μέσο όπου σου λείπει και θα ήθελες να επιστρέψεις;

Θεωρώ τον εαυτό μου αρκετά τυχερό κι ευγνώμωνα ως τώρα, γιατί συνεργάστηκα με πολύ αξιόλογους καλλιτέχνες και δημιουργούς στις σειρές που συμμετείχα. Η διαδικασία των γυρισμάτων, η συμμετοχή σε μια τηλεοπτική δουλειά είναι κάτι που έχω αγαπήσει πολύ. Ασφαλώς θα επιστρέψω, αν προκύψει ένας ρόλος σε μια ενδιαφέρουσα σειρά και φυσικά να ταιριάζει στη δική μου αισθητική.

Tι έχει αλλάξει τότε και τώρα στις συνθήκες δουλειάς, σε όλα τα επίπεδα;

Σίγουρα έχουν αλλάξει οι…αμοιβές! Παλιότερα τα χρήματα ήταν πολύ καλύτερα σε σχέση με σήμερα που πρέπει να κάνεις πολλές δουλειές για να επιβιώσεις. Η τηλεοπτική παραγωγή, η ελληνική, τηλεοπτική μυθοπλασία όπως ξέρουμε όλοι, είχε συρρικνωθεί σημαντικά τα τελευταία δέκα χρόνια. Τώρα βλέπουμε τους τηλεοπτικούς σταθμούς να στρέφονται και πάλι στη μυθοπλασία, με πολύ ποιοτικές δουλειές και αυτό είναι ελπιδοφόρο. Από εκεί και πέρα, σε επίπεδο δουλειάς δεν νομίζω πως έχουν αλλάξει πολλά πράγματα. Τα γυρίσματα παραμένουν απαιτητικά και ένα καλό αποτέλεσμα προϋποθέτει ικανότατους επαγγελματίες και στο καλλιτεχνικό και στο τεχνικό μέρος.

Σήμερα που σε απολαμβάνουμε;

Φέτος συμπρωταγωνιστώ μαζί με την Κατερίνα Μπουζάνη στο «Surriento-Ο Κόσμος Ξανά» του Θανάση Τριαρίδη στον Τεχνοχώρο «Εργοτάξιον». Ένα υπέροχο, βαθιά ανθρώπινο και συγκινητικό έργο του πολυγραφότατου Θανάση Τριαρίδη, σε σκηνοθεσία Έφης Μεράβογλου. Είμαι πολύ χαρούμενος με αυτή μου την συνεργασία γιατί αγαπάω πολύ το θέατρο!

Διαβάστε επίσης:

Γρηγόρης Μπιθικώτσης: Η σχέση με τον πατέρα του και η συμβουλή που του είχε δώσει

Ψαρουδάκη: «Στις Άγριες Μέλισσες βλέπουμε χαρακτήρες απομονωμένους, με βαθιά μοναξιά»

Τσίκλης: Ο Λευτέρης από τις Άγριες Μέλισσες μιλάει για την σκηνή της αυτοκτονίας - «Με σόκαρε»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved