Μπόμπα: Οι κόρες της μεγαλώνουν και είναι κούκλες- Οι απίθανες φωτό από τις δραστηριότητές τους!
Showbiz

Μπόμπα: Οι κόρες της μεγαλώνουν και είναι κούκλες- Οι απίθανες φωτό από τις δραστηριότητές τους!

Η Χριστίνα Μπόμπα, από το περασμένο καλοκαίρι, περνά τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής της, μιας και οι δίδυμες κόρες της είναι οι μεγάλες της αγάπες.

Είναι μια από τις πιο ευτυχισμένες μανούλες της εγχώριας showbiz, με την ίδια να μην μπορεί να συνειδητοποιήσει ακόμα το θαύμα που της συνέβη, μιας και οι δίδυμες είναι πλέον όλη της η ζωή.

Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης είναι ίσως οι πιο τρελαμένοι γονείς, μιας και από τότε που η Αριάνα και η Φιλίππα ήρθαν στη ζωή, δεν μπορούν στιγμή χωρίς εκείνες. Η πρώτη φορά που είδαμε τα προσωπάκια των δίδυμων κοριτσιών ήταν λίγο μετά τα Χριστούγεννα, σε μια υπέροχη και πολύ γλυκ8ιά φωτογραφία, που είχε δημοσιεύσει η Χριστίνα Μπόμπα στο προφίλ της.

Πριν από λίγες ημέρες, είδαμε ότι η Αριάνα και η Φιλίππα «ξεκίνησαν την γυμναστική», μιας και συνεχώς κάνουν παρέα στη μαμά τους, που έχει ξεκινήσει μαζί με διατροφή και yoga, ώστε να καταφέρει να χάσει όλα τα κιλά από την εγκυμοσύνη. Οι μικρές ήταν απολαυστικές στο μάθημα yoga και έδειχναν να τους αρέσει πολύ.

Επιπρόσθετα, μέσα από σχετική δημοσίευση της Χριστίνας Μπόμπα στο Instagram, είδαμε ότι η Αριάνα και η Φιλίππα ξεκίνησαν να πηγαίνουν και στο κολυμβητήριο μαζί με την μαμά και τον μπαμπά, για να είναι απόλυτα έτοιμες για καλοκαιρινές βουτιές. Μάλιστα, ο Σάκης Τανιμανίδης έγραψε σε σχετικό σχόλιο κάτω από την δημοσίευση της Χριστίνας Μπόμπα: «Μεγάλες κολυμβήτριες τα #tanimanidakia»

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στην παρακάτω gallery:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved