Ο Γιώργος Θεοφάνους στο gossip-tv: «Ο Γιάννης Λάτσιος είναι ο τηλεοπτικός μου πατέρας – μέντορας»
Showbiz

Ο Γιώργος Θεοφάνους στο gossip-tv: «Ο Γιάννης Λάτσιος είναι ο τηλεοπτικός μου πατέρας – μέντορας»

Μπορεί ο ίδιος να πιστεύει ότι δεν έκανε για την τηλεόραση, όμως ο Γιώργος Θεοφάνους από την πρώτη του κιόλας τηλεοπτική εμφάνιση έκανε αίσθηση.

Ο ίδιος μίλησε στο Podcast και στη Διονυσία Ζαπατίνα και ξεδίπλωσε την πορεία του από την Κύπρο στην Αμερική.

Τη φοιτητική ζωή που όπως λέει -όχι με παράπονο- δεν έζησε γιατί είναι λίγο ξενέρωτος, τον ερχομό στην Ελλάδα για διακοπές που έγιναν μόνιμη μετεγκατάσταση, τη σκληρή δουλειά που ποτέ δεν άφησε, τις συμβουλές που δίνει στους μαθητές του, αλλά και τις αλλαγές που έκανε στη στάση του απέναντι στα παιδιά που αναζητούν μια καριέρα μέσα από τα talent shows.

Ο Γιώργος Θεοφάνους μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον Γιάννη Λάτσιο, τον οποίο αποκαλεί τηλεοπτικό του μπαμπά και στη συνέχεια αποκάλυψε πώς προέκυψε η πετυχημένη εκπομπή του «Ένα τραγούδι ακόμα» στο Open και τι έχει συμφωνήσει με το κανάλι για το μέλλον.

Για τις προτάσεις που δέχτηκε για την τηλεόραση, δήλωσε:«Από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησαν τα τηλεοπτικά μουσικά σόου, μου είπαν να πάω και εγώ έλεγα πάντα όχι, δεν έχω καμία θέση στην τηλεόραση. Δεν μου άρεσε καθόλου, δεν μπορούσα να το διαχειριστώ καθόλου, εδώ δεν δούλευα ζωντανά τη νύχτα, δεν έπαιζα, ενώ στην αρχή ξεκίνησα σαν μαέστρος και δούλευα με το Πασχάλη κα τη Μαντώ, με την ορχήστρα της Κωνσταντίνας, μέχρι και γεννηθεί ο γιος μου το 96 που δούλευα σαν μαέστρος, μετά σταμάτησα είπα ‘’δεν μου αρέσει αυτό το πράγμα’’, θέλω μόνο να συγκεντρωθώ στη σύνθεση, τίποτα άλλο και αυτό έκανα».

Για τον Γιάννη Λάτσιο είπε χαρακτηριστικά:«Κάποια στιγμή με έπεισε ο Γιάννης Λάτσιος για την τηλεόραση, αυτός είναι ο τηλεοπτικός μου πατέρας – μέντορας, ότι αυτό θα ήταν καλό για μένα ή έφερναν ένα καινούργιο τηλεοπτικό προϊόν στην Ελλάδα, το οποίο δεν είχε να κάνει με ριάλιτι με την έννοια του ότι υπήρχαν έγκλειστοι τραγουδιστές σε ένα σπίτι, έτσι ήρθε το X-Factor και επίσης το γεγονός ότι καθίσαμε τέσσερις άνθρωποι σε μία επιτροπή που ήμασταν του χώρου, μου έδωσε μία ασφάλεια αυτό το πράγμα και μία σιγουριά».

Αυτά και άλλα πολλά ακούστε τα στο Podcast του Gossip-tv.gr.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved