SHOWBIZ O’CLOCK • ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 22

Ο Γιώργος Θεοφάνους στο Showbiz o’clock

00.00/43:56

It’s showbiz time! Τα πιο γνωστά ονόματα της ελληνικής showbiz έρχονται στο στούντιο με τη Διονυσία Ζαπατίνα και αποκαλύπτονται όπως δεν τους έχετε ξανακούσει.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ PODCAST

Spotify Apple Google

SHOWBIZ O’CLOCK - ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

Showbiz

Θεοφάνους: Οι διακοπές στην Ελλάδα που έγιναν μεγάλη καριέρα και η αποκάλυψη για την μικρή του κόρη

Showbiz o’Clock: Μπορεί ο ίδιος να λέει ότι δεν έκανε για την τηλεόραση αλλά ο Γιώργος Θεοφάνους σίγουρα από την πρώτη του κιόλας τηλεοπτική εμφάνιση έκανε αίσθηση.

Σε όλους εκτός από τον εαυτό του τον οποίο κρίνει πια ιδιαίτερα αυστηρά. Ξεδιπλώνοντας την πορεία του από την Κύπρο στην Αμερική ο Γιώργος Θεοφάνους μιλάει για όλα.

Τη φοιτητική ζωή που όπως λέει -όχι με παράπονο- δεν έζησε γιατί είναι λίγο ξενέρωτος, τον ερχομό στην Ελλάδα για διακοπές που έγιναν μόνιμη μετεγκατάσταση, τη σκληρή δουλειά που ποτέ δεν άφησε, τις συμβουλές που δίνει στους μαθητές του, αλλά και τις αλλαγές που έκανε στη στάση του απέναντι στα παιδιά που αναζητούν μια καριέρα μέσα από τα talent shows.

Γιατί αναφέρεται στον Γιάννη Λάτσιο, ως τηλεοπτικό του μπαμπά; Πώς προέκυψε η πετυχημένη εκπομπή του «Ένα τραγούδι ακόμα» στο Open και τι έχει συμφωνήσει με το κανάλι για το μέλλον; Πώς είναι ο ίδιος ως πατέρας και τι παράπονο έχει από τον εαυτό του σε σχέση με κάτι που δεν κάνει στα μικρότερα παιδιά του. Και τέλος πού έχετε ακούσει την μικρότερή του κόρη, την Κύρα να τραγουδάει αλλά δεν το έχετε καταλάβει; Αυτά και άλλα πολλά στο Podcast του Gossip-tv.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved