Μπόμπα- Τανιμανίδης: Το ρομαντικό ταξίδι στην Ιταλία χωρίς τις δίδυμες και τα αρνητικά σχόλια!
Showbiz

Μπόμπα- Τανιμανίδης: Το ρομαντικό ταξίδι στην Ιταλία χωρίς τις δίδυμες και τα αρνητικά σχόλια!

Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα αποφάσισαν να κάνουν ένα ταξίδι, μιας και οι δυο τους είχαν πολύ ανάγκη να χαλαρώσουν λίγο από την καθημερινότητά τους. 

Είναι ένα από τα πιο ευτυχισμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz, με τους δυο τους να περνούν από το περασμένο καλοκαίρι τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής τους, μιας και από τότε που έχουν έρθει στη ζωή τους οι δίδυμες κόρες τους, ζουν το απόλυτο όνειρο.

Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα μας έχουν αποδείξει πολλές φορές ότι το αγαπημένο τους χόμπι είναι τα ταξίδια, μιας και τους αρέσει πολύ να ανακαλύπτουν νέους πολιτισμούς και νέες κουλτούρες παρέα. Μετά από την γέννηση των διδύμων, το πρώτο κοντινό ταξίδι που έκαναν με την Αριάνα και την Φιλίππα ήταν μέχρι την Θεσσαλονίκη, ενώ από τότε, οι δυο τους, σαν ζευγάρι, έχουν πραγματοποιήσει δυο εξορμήσεις, μια πριν από λίγο καιρό στο Παρίσι και μια τώρα, όπου αποφάσισαν μαζί με αγαπημένους τους φίλους να κάνουν ένα ταξίδι στην Ιταλία.

Η Χριστίνα Μπόμπα, το απόγευμα της Πέμπτης 7 Απριλίου, δημοσίευσε μια πολύ ρομαντική φωτογραφία, αγκαλιά με τον σύζυγό της, όπου οι δυο τους βρίσκονται στην Ρώμη. Η γνωστή influencer έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της: "You and me! ♥️". Αυτό που προκάλεσε μεγάλη αίσθηση ήταν το γεγονός ότι ενώ οι διαδικτυακοί τους φίλοι διαρκώς τους κάνουν πολύ όμορφα σχόλια, αυτήν την φορά, όλο το κλίμα άλλαξε με κάποιον τρόπο.

Οι περισσότεροι από εκείνους σχολίασαν αρνητικά το γεγονός ότι η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης διαρκώς ταξιδεύουν μόνοι τους και αφήνουν τα μωρά τους πίσω στην Αθήνα. Η Χριστίνα θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους με ένα σχετικό στόρυ της στο Instagram, στο οποίο και ανέφερε χαρακτηριστικά: «Μανούλες παρακαλώ μην έχετε τύψεις να περνάτε χρόνο για εσάς! Δεν χρειάζεται να αποδείξετε τίποτα και σε κανέναν».

Δείτε στην παρακάτω gallery τις φωτογραφίες που δημοσίευσαν από το ταξίδι τους:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved