Showbiz

Μάνος Μαγιάτης: Ανακοίνωσε το φύλο του μωρού- Το πάρτι με celebrities και οι ευχές από την Κοκκίνου!

Gossip-tv Team

O Mάνος Μαγιάτης και η σύντροφός του, Χριστίνα, περνούν τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής τους, μιας και περιμένουν το πρώτο τους παιδάκι. 

Είναι ένα πολύ ευτυχισμένο ζευγάρι και οι δυο τους είναι απόλυτα έτοιμοι να δεχτούν σε λίγους μήνες από τώρα το νέο μέλος της οικογένειάς τους.

Πριν από λίγες ημέρες, ο Μάνος Μαγιάτης, μέσα από το προσωπικό του προφίλ στα social media, ανακοίνωσε με μια υπέροχη και πολύ τρυφερή φωτογραφία, το γεγονός ότι η σύντροφός του, Χριστίνα, είναι έγκυος και οι δυο τους πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, καθώς ανυπομονούν να κρατήσουν στην αγκαλιά τους το μωράκι τους.

Από το απόγευμα της Κυριακής 10 Απριλίου, είδαμε ότι οι ίδιοι είχαν διοργανώσει ένα πολύ όμορφο πάρτυ baby shower όπου και θα γινόταν και επίσημα στους καλεσμένους τους η ανακοίνωση του φύλου του μωρού τους.

Η Έλλη Κοκκίνου, αγαπημένη τραγουδίστρια της ελληνικής μουσικής σκηνής, παρευρέθηκε στο πάρτι που οργάνωσε ο αγαπημένος της φίλος και μας ενημέρωσε, μέσα από σχετικά βίντεο στο Instagram, ότι ο Μάνος Μαγιάτης και η σύντροφός του, περιμένουν κοριτσάκι. Όπως βλέπουμε, στο μπαλόνι που έσπασε, αποκαλύφθηκαν τα… ροζ κομφετί λόγω του φύλου του μωρού!

Στα βίντεο που ανήρτησε, η Έλλη Κοκκίνου έγραψε χαρακτηριστικά: "Αυτό το κορίτσι θα έχει τον καλύτερο μπαμπά"

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved