Νίκος Καρβέλας: Πατέρας για τρίτη φορά στα 70 του χρόνια- Γέννησε η σύντροφός του, Έλενα Φερεντίνου
Showbiz

Νίκος Καρβέλας: Πατέρας για τρίτη φορά στα 70 του χρόνια- Γέννησε η σύντροφός του, Έλενα Φερεντίνου

Μπαμπάς έγινε για τρίτη φορά ο Νίκος Καρβέλας στα 70 του χρόνια. Η σύντροφός του, Έλενα Φερεντίνου έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι, καρπός του έρωτά της με τον συνθέτη και τραγουδιστή.

Η είδηση της εγκυμοσύνης έγινε γνωστή πριν μερικούς μήνες, όταν ήδη διένυε τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της. Το ζευγάρι όπως είναι φυσικό πλέει σε πελάγη ευτυχίας μιας και το μωράκι, που ήρθε στον κόσμο σε γνωστή ιδιωτική κλινική των βορείων προαστίων ήταν επιθυμία και των δυο.

Ο Νίκος Καρβέλας έχει ήδη δύο παιδιά, τη Σοφία Καρβέλα με την Άννα Βίσση και τον 14χρονο Ανδρέα με την Αννίτα Πάνια. Από την κόρη του Σοφία έχει και δύο εγγόνια.

Το ζευγάρι είναι μαζί από το 2019.

Οι δυο τους προσπαθούν να κρατούν χαμηλό προφίλ και να μην απασχολούν τα φώτα της δημοσιότητας.

Η πρώτη κοινή εμφάνιση του ζευγαριού, έγινε το 2019 και μάλιστα στο μαγαζί που τραγουδούσε η Άννα Βίσση με την οποία διατηρούν άψογες σχέσεις όπως και με την Αννίτα Πάνια.

Όπως καταλάβατε το ζευγάρι έχει 39 χρόνια διαφορά, όμως, όπως πολλές φορές έχουμε πει, ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά. Πλέον ο κάπρος του έρωτά τους ολοκληρώνει την ευτυχία τους με τους δυο γονείς να ζουν το όνειρο.

Η 31χρονη είναι τραγουδίστρια και μάλιστα έχει συνεργαστεί με τον Νίκο Καρβέλα αφού εκείνος της έχει γράψει το τραγούδι με τίτλο «Δεν πάει καλά το παιδί».

Η Έλενα είναι ταλαντούχα κι έχει ήδη ξεχωρίσει τόσο με την υπέροχη φωνή της όσο και την εξαιρετική της εμφάνιση.

Όσο για την πορεία της στο χώρο, έχει κάνει live εμφανίσεις τόσο σε μουσικές σκηνές όσο και σε αφιερώματα μεγάλων καλλιτεχνών. Μάλιστα, είχε ξεχωρίσει με την εμφάνισή της στο αφιέρωμα «95 χρόνια Μίκης Θεοδωράκης» που πραγματοποιήθηκε το 2019 προς τιμήν του μεγάλου συνθέτη, Μίκη Θεοδωράκη, στα πλαίσια της εκδήλωσης «Πρέσπεια 2019».

Διαβάστε επίσης

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved