Πέτρος Κουσουλός: Η ηλικία, ο γάμος και οι αποκαλύψεις στην εκπομπή της Ζήνας
Showbiz

Πέτρος Κουσουλός: Η ηλικία, ο γάμος και οι αποκαλύψεις στην εκπομπή της Ζήνας

Ο Πέτρος Κουσουλός τις τελευταίες μέρες έχει τραβήξει τα βλέμματα καθώς καθημερινά κάνει αποκαλύψεις για την υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου και τον θάνατο των τριών κοριτσιών που έχει συγκλονίσει το Πανελλήνιο.

Λίγοι, ωστόσο, γνωρίζουν πράγματα για την προσωπική του ζωή, όπως ότι έχει μία πανέμορφη σύζυγο και δύο κόρες, τη Βασιλεία και την Ειρήνη. Επίσης ο δημοσιογράφος είναι στενός συνεργάτης της Ζήνας Κουτσελίνη.

Πάμε να τον μάθουμε…

Ηλικία

Ο Πέτρος Κουσουλός γεννήθηκε το 1981 και είναι 41 ετών. Έχει σπουδάσει στην Αγγλία και λίγα χρόνια αργότερα και συγκεκριμένα το 2010 και το 2011 συμμετείχε στην εκπομπή του Alter, «Όσο υπάρχουν άνθρωποι» με την Ρούλα Κουσκουρή και τον Στρατή Λημνιό. Στη συνέχεια για 1,5 χρόνο περίπου έκανε εκπομπή στον Alpha Radio 9,89 μαζί με τον Δήμο Βερύκιο και τις πρωινές συνδέσεις με την εκπομπή Happy Day στον Alpha.

Αυτό το διάστημα βρίσκεται στο πλευρό της Ζήνας Κουτσελίνη και ασχολείται με υποθέσεις που συγκλονίζουν το Πανελλήνιο.

Η σύζυγός του

Ο ίδιος είναι παντρεμένος με τη σχεδιάστρια κοσμημάτων, Όλγα Ζαφειροπούλου. Το ζευγάρι παντρεύτηκε στις 24 Φεβρουαρίου 2018 και τέσσερις μήνες μετά ήρθε στον κόσμο το πρώτο τους παιδάκι που ήταν κοριτσάκι.

Έναν χρόνο αργότερα, ήρθε στη ζωή και η δεύτερη κορούλα τους.

«Το μεγαλύτερο δώρο που μου έχει κάνει η ζωή είναι οι δύο κόρες μου. Η Βασιλεία και η Ειρήνη. Πραγματικά αποτελούν το λιμάνι και η επαφή μαζί τους με κάνει να ξεχνιέμαι, όσο δύσκολη ημέρα και να έχω. Ουσιαστικά ισχύει αυτό που λένε ότι μέσω των παιδιών σου ξαναζείς και εσύ την παιδική σου ηλικία. Είναι κάτι μαγικό, μοναδικό. Με την Όλγα γνωριστήκαμε τυχαία, για λόγους καθαρά επαγγελματικούς. Στη συνέχεια υπήρξε μια σποραδική επαφή, η οποία μετατράπηκε σε επιμονή από την μεριά μου και ακολούθησε η σχέση», είχε δηλώσει σε συνέντευξή του στο Happy Day

Και είχε συμπληρώσει:«Η Όλγα είναι ένα υπέροχο πλάσμα, αυτοδημιούργητη, δυναμική. Ασχολείται με την σχεδίαση κοσμημάτων και έχει δικά της μαγαζιά σε Αθήνα και Μύκονο! Κάναμε πολιτικό γάμο σε πολύ στενό κύκλο, κυρίως συγγενών, επειδή ο Όλγα ήταν ήδη έγκυος στον πέμπτο μήνα! Ως εκ τούτου δεν καταφέραμε ακόμη να κάνουμε κάτι πιο μεγάλο. Αυτό, θεού θέλοντος και κορονοϊού επιτρέποντος, θα γίνει με τη βάπτιση της Ειρήνης και της Βασιλείας.Η ζωή στην καραντίνα με δύο παιδιά στο σπίτι… να σου πω την αλήθεια, δεν έχω πολύ καταλάβει την καραντίνα καθώς λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων αναγκάζομαι να πηγαίνω κάθε ημέρα στο γραφείο».

Οι αποκαλύψεις στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη

Το ρεπορτάζ του Πέτρου Κουσουλού στην εκπομπή, «Αλήθειες με τη Ζήνα» για την υπόθεση που έχει συνταράξει το Πανελλήνιο και αφορά τους μυστηριώδεις θανάτους τριών παιδιών, προκαλεί ανατριχίλα.

Οι αποκαλύψεις είναι συγκλονιστικές και όλοι παρακολουθούν με αμείωτο ενδιαφέρον τα όσα έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved