Ρούλα Πισπιρίγκου: Το μυστήριο γύρω από τα δύο προφίλ στο Instagram
Showbiz

Ρούλα Πισπιρίγκου: Το μυστήριο γύρω από τα δύο προφίλ στο Instagram

Η Ρούλα Πισπιρίγκου διατηρεί όχι ένα, αλλά δύο προφίλ στο Instagram και είναι και τα δύο ιδιωτικά!

Το πρώτο προφίλ της στο Instagram είναι το roulapispirigou.

Στον λογαριασμό αυτό η Ρούλα Πισπιρίγκου έχει ως φωτογραφία μία κοινή της με τον εν διαστάσει σύζυγό της, Μάνο Δασκαλάκη, ενώ στο bio γράφει “Πάτρα. 3 angels” και υπάρχει και επισήμανση στον λογαριασμό του Instagram του Μάνου Δασκαλάκη.

Στο εν λόγω προφίλ έχει κάνει μία μόνο δημοσίευση.

Στο δεύτερο προφίλ της είναι το roula_pispirigkou και στην κεντρική φωτογραφία είναι μόνη της, ενώ στο bio γράφει το όνομά της. Στο συγκεκριμένο λογαριασμό έχει κάνει 102 δημοσιεύσεις, έχει αρκετούς followers και ακολουθεί περισσότερα άτομα.

Και τα δύο προφίλ της είναι ιδιωτικά!

Και μπορεί να μην έχει γίνει γνωστό για ποιο λόγο είχε δύο λογαριασμούς το σίγουρο όμως είναι ότι χρησιμοποιούσε για διαφορετικούς λόγους τον καθέναν και μοιραζόταν άλλες πληροφορίες στον έναν και άλλες στον άλλον.

Η Ρούλα βρίσκεται στις φυλακές Κορυδαλλού και όπως αποκάλυψε η ίδια στην εφημερίδα Πελοπόννησος, έχει χάσει 7 κιλά και γιατο αίτημα αποφυλάκισης, που ακόμα δεν έχει κατατεθεί, η 33χρονη υποστηρίζει: «αν και υπάρχει δυσκολία σε τεχνικούς συμβούλους που απαιτούνται. Με το ζόρι, αλλά θα γίνει. Είπε ο υπουργός Υγείας ότι θα κινηθεί νομικά αν δυσφημιστούν γιατροί και ξαφνικά μαζεύτηκαν όλοι. Αλλά, θα γίνει με τεχνικούς συμβούλους, για να ενισχυθεί το αίτημα όπως πρέπει».

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved