Βουρλιώτης: Οι πρώτες δηλώσεις για τον χωρισμό του από την Καρπαθάκη – «Ο γάμος μου έχει τελειώσει»
Showbiz

Βουρλιώτης: Οι πρώτες δηλώσεις για τον χωρισμό του από την Καρπαθάκη – «Ο γάμος μου έχει τελειώσει»

Ο Νίκος Βουρλιώτης παραχώρησε μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη.

Ο Νίκος Βουρλιώτης βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής, «Ανοιχτά» και μίλησε για την πορεία του στη μουσική και παραδέχεται για πρώτη φορά ότι χώρισε οριστικά με την Όλγα Καρπαθάκη.

Ο Νίκος Βουρλιώτης όταν ρωτήθηκε για τη διαφορά μεταξύ τραπ και ραπ, απάντησε: «Σήμερα το τραπ είναι μια μετεξέλιξη της χιπ χοπ και του ραπ. Έχει ένα πολύ συγκεκριμένο οπτικό και λυρικό πεδίο. Εκεί το «εγώ» είναι με κεφαλαία γράμματα. Δεν μας ενδιαφέρει η διαδρομή αλλά πού θα φτάσουμε. Δεν μου είναι εύκολο να ταυτιστώ με ένα λυρικό περιεχόμενο που δεν με αφορά. Αυτή είναι η κοινωνία σήμερα. Δεν είναι ένοχη η τραπ αλλά η κοινωνία. Η μουσική ήταν πάντα η βιτρίνα της κοινωνίας που ζούσαμε».

Ο τραγουδιστής στη συνέχεια παραδέχτηκε πως έχει χωρίσει οριστικά και δήλωσε:«Ο γάμος μου έχει τελειώσει. Το βιώνω ήσυχα και αρκετά δημιουργικά σε σχέση με την Δέσποινα. Έχω ένα δημιουργικό άγχος. Έχει ένα μεταβατικό στάδιο που είναι πολύ άχαρο, στον τρόπο με τον οποίον διαμορφώνονται οι σχέσεις. Αποκτάς ένα τετ α τετ με τον εαυτό σου που έχεις καιρό να το κάνεις. Αυτό είναι πολύ καλό».

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved