Κέλλυ Κελεκίδου: Η επική ατάκα της για την «είσοδο» του Νίκου Κουρκούλη στο Survivor!
Showbiz

Κέλλυ Κελεκίδου: Η επική ατάκα της για την «είσοδο» του Νίκου Κουρκούλη στο Survivor!

Ο Νίκος Κουρκούλης ταξίδεψε μέχρι τον Άγιο Δομίνικο, με την σύζυγό του, Κέλλυ Κελεκίδου να... τον ψάχνει μέσω του Instagram, με την ίδια να κάνει ένα άκρως χιουμοριστικό ποστ. 

Είναι μια από τις πολύ αγαπημένες τραγουδίστριες της ελληνικής μουσικής σκηνής, που το μουσικό κοινό έχει λατρέψει, κυρίως λόγω των τραγουδιών της, που έχουν την ικανότητα να μας ξεσηκώνουν όλους για χορό.

Η Κέλλυ Κελεκίδου και ο Νίκος Κουρκούλης είναι παντρεμένοι εδώ και πολλά χρόνια και ο έρωτας μεταξύ τους καλά κρατεί. Το ζευγάρι έχει αποκτήσει δυο παιδιά και έτσι έχουν ολοκληρώσει όχι μόνο την οικογένειά τους, αλλά και την ευτυχία τους. Πριν από λίγες ημέρες έγινε γνωστό ότι ο Νίκος Κουρκούλης θα εμφανιστεί στο πάρτι της ένωσης του Survivor, το οποίο και θα παρακολουθήσουμε το βράδυ του Σαββάτου 16 Απριλίου.

Μετά από 3 μήνες και κάτι, η ομάδα των Διασήμων και των Μαχητών αντίστοιχα θα έχουν την δυνατότητα να ετοιμαστούν, όπως και στην κανονική τους ζωή, για μια έξοδο, να κάνουν μπάνιο κανονικά και να περιποιηθούν τους εαυτούς τους. Αφού αλλάξουν την εμφάνισή τους, η έκπληξη του Νίκου Κουρκούλη στη σκηνή θα τους περιμένει, για να διασκεδάσουν και να περάσουν φανταστικά.

Το απόγευμα του Σαββάτου, η Κέλλυ Κελεκίδου έκανε μια χιουμοριστική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με την ίδια να γράφει χαρακτηριστικά: «Ταξί, ταξί, Άγιο Δομίνικο παρακαλώ, έχασα τον άντρα που αγαπώ».

Δείτε στην παρακάτω gallery τις φωτογραφίες που δημοσίευσε:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved